Sainz i Ocon glavni kandidati za Renault?

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 1 min 4 komentara

Carlos Sainz, Toro Rosso

Dok novinari iz pojedinih država uglavnom smještaju svoje vozače u dobre ekipe, danski Peter Nygaard tvrdi kako njegove informacije nažalost nisu dobre za Kevina Magnussena. Navodno bi Magnussen mogao izgubiti mjesto zajedno s Jolyonom Palmerom, te bi se tako u Renaultu otvorila dva slobodna vozačka mjesta.

Nygaard tvrdi kako je trenutno favorit za jedno mjesto Carlos Sainz, sada vozač Toro Rossa koji je impresionirao u svoje prve dvije sezone unatoč brojnim problemima koji su mu se dogodili u debitantskoj sezoni.

S druge strane, njegov kolega trebao bi biti Esteban Ocon koji ima ugovor s Mercedesom, te je član njihovog juniorskog programa, ali ima vremena do 30. rujna da odluči želi li ostati u Manoru ili prelazi u francuski tabor u Renaultu.

Cyril Abiteboul je nešto slično i potvrdio:

“Ocon je definitivno jedan od kanditata, zajedno s još nekoliko vozača.”

“Rujan je mjesec u kojem sve mora biti razjašnjeno ili do kraja ili barem da se zna u kojem smjeru idemo.”


Odgovor

4 komentara

  1. Formula1
    f1zd Prikaži

    Nadam se da će Sainz bilo gdje, što dalje od Red Bulla. Odličan vozač koji bi mogao zaglaviti u Toro Rossu još dugo vremena, nažalost.


    0
    0

    0
    • Fernando Alonso
      croatic f1 urednik Prikaži

      Slažem se, Carlos bi čim prije trebao naći neku drugu momčad jer u Red Bullu za njega (nažalost) nema mjesta. Jedina šansa za RB bi mu bila kad bi Ricciardo otišao negdje, ali to nije baš izgledno unatoč nekim povezivanjima s Ferrarijem. Sainz ima ugovor za 2017. u Toro Rossu tako da ne znam kolike su šanse da ode negdje drugdje već dogodine, ali treća sezona u STR-u nikako nije dobar znak.

      Inače, šteta što će Magnussen (najvjerojatnije) ponovo izvisiti, dosta je podcijenjen iako je vrlo dobar vozač koji bi mogao dodatno napredovati u budućnosti.


      0
      0

      0
  2. Sebastian Vettel
    senja Prikaži

    Bolje mu je da ostane u Toro Rossu. Nema šanse da će Renault biti bolji od TR sljedeće godine. Ali ne brinem se ja za njega da je u nekoj opasnosti da ostane bez mjesta u F1 zato što je predugo u Toro Rossu. Red Bull i nema više nekih talenata koji čekaju na priliku. A svakako je Kvyatu ugroženije mjesto nego njemu. Ali kao što vidimo ima zainteresiranih ekipa. A on se ne treba žuriti pa preskakati u slabiju ekipu samo zato da bi pobjegao iz Toro Rossa. Bolje mu je sačekati bolju priliku, jer on zaslužuje mjesto u top ekipi. A vjerujem da će biti ozbiljan kandidat za mjesto u Ferrariju kad Kimi ode.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.