Button: Moguć je nastavak karijere u Super GT seriji

Izdvojeno

Luka Maloić

Prije 8 godina 2 min 0 komentara

Jenson Button, McLaren Honda

Jenson Button, McLaren Honda

Jenson Button izjavio je kako moguć nastavak karijere u japanskoj “Super GT” seriji 2017. godine.

McLarenov aktualni vozač objavio je tijekom talijanskog vikenda kako se neće natjecati u F1 prvenstvu sljedeće godine. Kao što je već poznato, Stoffel Vandoorne bit će partner Fernandu Alonsu. Button i dalje inzistira na priči da ne odlazi u mirovinu i da je moguć njegov povratak u F1 2018. godine.

Svjetski prvak iz 2009. godine planira živjeti život po vlastitom rasporedu iduće godine i navodi kako su utrke u rallycrossu ili Super GT seriji realnost.

“Želim provesti više vremena s obitelji i prijateljima i činiti druge stvari… volim triatlon i možda ću se uz to natjecati u rallycrossu ili Super GT seriji u Japanu. Toliko je opcija koje me čine uzbuđenim, jer napokon mogu posložiti život kako želim. U Formuli 1 sam punih 17 godina, to je moj cijeli život kao odrasle osobe, tako da želim provesti barem 1 godinu života po rasporedu koji ne diktira F1,” izjavio je Jenson novinarima Reutersa tijekom promotivnog vikenda prije VN Singapura.

Super GT serija je Japanska serija “touring” automobila. Jenson bi se, u tom slučaju, priključio bivšem F1 pilotu Heikkiju Kovalainenu i bivšem McLarenovom testnom vozaču Oliveru Turveyu.


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.