1. predsezonski test
27. veljače 2017. u 9h

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Barrichello: Button se možda vrati 2018. još jači

Rubens Barrichello i Jenson Button, Brawn GP

Bivši F1 vozač Rubens Barrichello vjeruje da bi se Jenson Button mogao vratiti u Formulu 1 2018. godine još bolji nego sada. Rubens je bio njegov timski kolega u Brawnu kada je Jenson osvojio svoj jedini naslov svjetskog prvaka, a uvjeren je da će godina pauze biti itekako korisna.

“Mislim da samo on može zapravo pričati o tome. Ako provedete dug period života u Formuli 1 onda je period između obaveza uvijek limitiran na iste stvari. Ako želite malo vremena da se vratite obitelji onda morate putovati zbog obaveza prema sponzorima, putovati u tvornicu, ići u simulator itd.”

“Button se bliži 300. utrci i nema sumnje da ga je to umorilo psihički. S jednom godinom pauze i šansom da se vrati – mogao bi se vratiti još jači.”

Šokiran odlaskom Masse

Barrichello je također prokomentirao odlazak svog sunarodnjaka Felipea Masse.

“Massino umirovljenje me jako iznenadilo, nisam očekivao takve vijesti. Ne mislim da mu je bilo vrijeme, ali samo nekolicina vozača zna kad im je trenutak da idu raditi nešto drugo.”

“Kao što sam napisao na društvenim mrežama, sreća je važnija od svega u životu. Prema tome, on treba biti sretan. Danas sam ja osobno sretniji nego u vrijeme dok sam vozio u Formuli 1.”

Ne želite gledati reklame?
Vezane teme: #Barrichello#Button

Komentiraj

Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kakve su vam prve reakcije na nove bolide?

Rezultati

Loading ... Loading ...