VN Malezije

29. rujna-1. listopada 2017.

Korisnički panel

- RegistracijaZaboravio sam lozinku |

Najnovije s foruma

Renault potpuno usmjeren na 2017.

jolyon Palmer, Renault

Iako se znalo da Renault neće biti naročito dobar ove godine, nitko nije očekivao ovako loše rezultate. Šasija prošlogodišnjeg Lotusa bila je jedna od boljih na gridu, barem početkom sezone. Razlog lošijih rezultata momčadi u drugom dijelu sezone bio je nedostatak novca, zbog čega je Lotus na kraju prodan Renaultu. Francuski gigant odlučio je nastupiti s blago redizajniranom šasijom Lotusovog posljednjeg bolida, što se nije pokazao kao naročit potez, budući da je forma Renaulta u najmanju ruku žalosna. A još je žalosnija činjenica da je ovaj bolid razvijan tijekom sezone, no nije bilo nekakvih konkretnih rezultata. Cyril Abiteboul je u nekoliko rečenica objasnio koja su očekivanja momčadi za sljedeću sezonu.

“Mislim da sljedeće godine možemo napraviti veliki pomak. Ove sezone nemamo dobar tempo, uostalom, tim ne radi punim kapacitetom jer se na ovom bolidu od početka sezone nije intenzivno radilo. Renault je potpuno usmjeren na 2017., stoga vjerujemo da imamo priliku biti konkurentni. Pri tome ne mislim da budemo novi Brawn GP, već da na svakoj utrci budemo kandidati za osvajanje bodova. Mislim da takvo nešto možemo napraviti kada na snagu stupe nova pravila.”

Cyril je još dodao kako je atmosfera u momčadi veoma dobra, unatoč lošim rezultatima, te da su očekivanja za sljedeću sezonu velika.

Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Komentiraj

VN Malezije - raspored vikenda
1. trening 29. rujna u 05:00
2. trening 29. rujna u 09:00
3. trening 30. rujna u 08:00
Kvalifikacije 30. rujna u 11:00
Utrka 1. listopada u 9:00
Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Anketa

Tko snosi najviše krivice za sudar na startu?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN Meksika!