VN Belgije

25.-27. kolovoza 2017.

Marko: Max je vjerojatno najpopularniji vozač, a kritiziraju ga oni kojima je ovo zadnja sezona

Max Verstappen i Kimi Raikkonen

Max Verstappen i Kimi Raikkonen

Helmut Marko vjeruje da je u ovom trenutku Max Verstappen vjerojatno najpopularniji vozač na gridu, a pritom dodaje i da su sve kritike na njegov račun neutemeljene.

Verstappen je bio meta mnogih napada nakon nekih upitnih manevara na stazi i još upitnijih verbalnih akrobacija poslije toga, ali Marko tvrdi da su suci odlučili da nije zaslužio kaznu. Osim toga, mišljenja je da su to odlike koje krase budućeg prvaka.

“Nikakve kritike nisu opravdane. Max je drukčiji kalibar. On ima kvalitete budućeg svjetskog prvaka i samo čini ono što je potrebno da dođe do tamo.”

“Očigledno neke iznenađuje što pritom treba obaviti i pretjecanja i braniti se. Ako je napravio nešto strašno pogrešno – suci bi ga kaznili.”

Austrijanac misli da kritike stižu od starijih vozača jer je Verstappen sada najpopularniji i omiljeni vozač publike.

“U posljednje vrijeme nam nedostaje vozača s jakim osobnostima. Imate vozače koji su u svojoj posljednjoj sezoni i žale se o Maxu, o sigurnosti, o svemu. S Maxom imamo mladog vozača s jakom idejom što želi i nije ga sram to uzeti ili pokušati biti uspješan.”

“Reakcija navijača ide mu u korist – rekao bih da je sad vjerojatno najpopularniji F1 vozač na svijetu.”

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

3 komentara

 1. Jester Donator

  Nevjerojatno, ovi u RB-u kao da se natječu za najretardiraniju izjavu godine. Prvo Max tuče kao Maksim po diviziji, a eto nam sad i dr. Marka koji lupa kao otvoren prozor. S obzirom kakve izjave daju, izgleda da je PR tim dao kolektivni otkaz.
  0
 2. Odlično,Verstappen je sada najpopularniji i najomiljeniji vozač,osobnost i ukratko čudo jedno pa neznam kaj se čeka.Pod hitno preselit neki junijorski karting tim u F1 i imamo najomiljeniji grid ikad i formula je spašena,dobro bit će malo bitke oko cucli ali publika u takvim trenucima pada u trans što u boxu koriste za promjenu pelena i guma.Sve u svemu ludilo.Jedva čekam. :facepalm:
  0
 3. ?? Ja jednostavno ne mogu.Dobro je Helmute znamo da ga voliš i da je on u tvome srcu i tvom umu punom glupih izjava najnajnajnajbolji vozač na cijeloj planeti.Samo stani više i naravno umjesto da Kimi ode bolje bi bilo da ti odeš
  0
VN Belgije- raspored vikenda
1. trening 25. kolovoza u 10:00
2. trening 25. kolovoza u 14:00
3. trening 26. kolovoza u 11:00
Kvalifikacije 26. kolovoza u 14:00
Utrka 27. kolovoza u 14:00
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kako ste reagirali na uvođenje "halo" sustava?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN SAD-a!