VN Belgije

25.-27. kolovoza 2017.

Rosberg: Singapur će biti vrlo izazovan za nas

Mercedes, Nico Rosberg

Prošle godine u Singapuru ekipa Mercedesa imala je najgore izdanje u posljednje dvije i pol godine, kada se po prvi puta nisu uspjeli kvalificirati barem u drugi startni red. Hamilton je startao s petog, a Rosberg sa šestog mjesta, s tim da je zaostatak za pole positionom Vettela bio ogromnih sekundu i pol. Iz Mercedesa sada nisu sigurni kakve će biti njihove performanse na ovogodišnjoj VN Singapura. 2014. su bili vrlo dominantni, a prošle godine katastrofalni, s tim da se treba uzeti u obzir muljažu s tlakom u gumama na VN Italije, kada su izbjegli kaznu.

“Prošle godine smo bili miljama daleko, tako da sada ne dolazimo s previše samopouzdanja. Mislim da smo u kvalifikacijama zaostali oko sekundu i pol, što je veoma veliki zaostatak. To je definitivno bila naša najteža utrka u posljednje dvije sezone. Sigurno je da smo napredovali, ali treba pronaći tu jednu i pol sekundu. Vikend će biti vrlo izazovan, jedva čekam.”

Rosberg trenutno zaostaje samo dva boda za Hamiltonom, što znači da će mu bilo koji plasman ispred njega na mjestu višem od devetog donijeti ponovno vodstvo u poretku vozača.

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

2 komentara

  1. Mislim da je tu najvažnije spomenuti muljažu s tlakom,koja me navodi na to da su varali čitavu sezonu,pa su se u Singapuru,gdje su bili pod povečalom malo pogubili i danas spomijati dotičnih
    sekundu i pol zaostatka za Ferrarijem,u najmanju ruku je neozbiljno.
    0
  2. Je je, žive u neizvjesnosti….hoće li poredak biti Ham-Ros ili Ros-Ham…..teške muke.
    0
VN Belgije- raspored vikenda
1. trening 25. kolovoza u 10:00
2. trening 25. kolovoza u 14:00
3. trening 26. kolovoza u 11:00
Kvalifikacije 26. kolovoza u 14:00
Utrka 27. kolovoza u 14:00
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kako ste reagirali na uvođenje "halo" sustava?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN SAD-a!