Rosberg: Singapur će biti vrlo izazovan za nas

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 1 min 2 komentara

Mercedes, Nico Rosberg

Prošle godine u Singapuru ekipa Mercedesa imala je najgore izdanje u posljednje dvije i pol godine, kada se po prvi puta nisu uspjeli kvalificirati barem u drugi startni red. Hamilton je startao s petog, a Rosberg sa šestog mjesta, s tim da je zaostatak za pole positionom Vettela bio ogromnih sekundu i pol. Iz Mercedesa sada nisu sigurni kakve će biti njihove performanse na ovogodišnjoj VN Singapura. 2014. su bili vrlo dominantni, a prošle godine katastrofalni, s tim da se treba uzeti u obzir muljažu s tlakom u gumama na VN Italije, kada su izbjegli kaznu.

“Prošle godine smo bili miljama daleko, tako da sada ne dolazimo s previše samopouzdanja. Mislim da smo u kvalifikacijama zaostali oko sekundu i pol, što je veoma veliki zaostatak. To je definitivno bila naša najteža utrka u posljednje dvije sezone. Sigurno je da smo napredovali, ali treba pronaći tu jednu i pol sekundu. Vikend će biti vrlo izazovan, jedva čekam.”

Rosberg trenutno zaostaje samo dva boda za Hamiltonom, što znači da će mu bilo koji plasman ispred njega na mjestu višem od devetog donijeti ponovno vodstvo u poretku vozača.


Odgovor

2 komentara

  1. Kimi Raikkonen 7
    Ciki-F1 Pretplatnik Prikaži

    Je je, žive u neizvjesnosti….hoće li poredak biti Ham-Ros ili Ros-Ham…..teške muke.


    0
    0

    0
  2. Pirelli Hard
    Monty Prikaži

    Mislim da je tu najvažnije spomenuti muljažu s tlakom,koja me navodi na to da su varali čitavu sezonu,pa su se u Singapuru,gdje su bili pod povečalom malo pogubili i danas spomijati dotičnih
    sekundu i pol zaostatka za Ferrarijem,u najmanju ruku je neozbiljno.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.