Wolff: Stoffelov dolazak potvrda je da su ovo vrlo uzbudljiva vremena

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 2 min 6 komentara

Esteban Ocon i Stoffel Vandoorne

Esteban Ocon i Stoffel Vandoorne

Mercedesov šef Toto Wolff kaže da dolazak Stoffela Vandoornea samo dodatno ukazuje na činjenicu kako Formula 1 prolazi kroz uzbudljiva vremena. Mladi talenti popit Estebana Ocona, Pascala Wehrleina i Maxa Verstappena kao da su već dobro integrirani u F1, a sada stiže i novo ime koje bi trebalo s njima obilježiti naredni period.

“Mislim da su ovo vrlo uzbudljiva vremena. Ne tako davno žalili smo se da imamo previše vozača koji plaćaju za svoje mjesto. Bilo to točno ili ne, ti dečki nisu bili loši. No, sada imamo novu uzbudljivu generaciju koja ulazi u Formulu 1.”

“Vandoorne, izvanredan. Onako kako je prošle godine osvojio GP2 je zaista najdominantnije ikad i ako pitate Freda Vasseura, šefa ekipe, on će vam reći da se radi o najboljem prvenstvu ikad.”

“Imate Estebana Ocona koji ima biografiju bez greške, Formula 3, GP3 – sve osvojeno dok je bio debitant. Vrlo je impresivan.”

“Pascal, najmlađi DTM pobjednik, a sada došao u Formulu 1. Maxa vjerojatno ne gledamo više kao juniora jer je tu već dvije godine. Imate četiri vozača koji su ušli u Formulu 1 čisto svojim zaslugama i ostvarenjima, mislim da je to odlično. Možda samo svjedočimo smjeni generacija, a ovi koji dolaze možda imaju potencijala da budu buduće superzvijezde,” zaključio je Wolff.


Odgovor

6 komentara

  1. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Koliko god me rastužuje što sljedeće sezone više ne gledamo Massu i Buttona, definitivno me vesele ovi vozači koji tek počinju….bit će tu i novih idola…za sad mi se jako sviđaju Wehrlein i Vandoorne, talent neupitan.


    0
    0

    0
  2. Sebastian Vettel 5
    Vettel-Ferrari Donator Prikaži

    Opet se Sainz izostavlja.


    0
    0

    0
    • David Croft
      Frantic Donator Prikaži

      A šta’š….
      Neopravdano


      0
      0

      0
      • Sebastian Vettel 5
        Vettel-Ferrari Donator Prikaži

        Ja se iskreno nadam da će za njega biti mjesto u Ferrariju kad Kimi ode. Sve ekipe koje bi trebale biti konkurenti za vrh poretka u narednih 4-5 sezona imaju barem jednog mlađeg asa u rukavu sem Ferrarija, a očigledno je da dolazi do smjene generacija i svi ulažu u svoje mlade nade.


        0
        0

        0
      • Fernando Alonso
        croatic f1 urednik Prikaži

        Zbilja se nadam da će se Sainz uspjeti zadržati u F1 i da neće doživjeti sudbinu poput Buemija ili Vergnea. Iduća sezona će mu biti treća u Toro Rossu što nije dobar znak i u Red Bullu bi mjesto mogao dobiti samo ako Ricciardo ode. Bila bi stvarno šteta da ne pronađe mjesto u pravoj momčadi.


        0
        0

        0
  3. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Po pitanju izmjena vozača vrlo uzbudljivo ,ali i u istu ruku pretužno za dokazati svojem mozgu da je prošlo doba i još jedna era.Ali daleko je utrkivanje od uzbudljivog,možda samo Mercedesu.To da se popravi 2017 i krenimo s pravom f1 ponovno


    0
    0

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.