VN Belgije

25.-27. kolovoza 2017.

Alonso: Button je bio moj najbolji timski kolega

Jenson Button i Fernando Alonso

Jenson Button i Fernando Alonso

Fernando Alonso je javno pohvalio svog timskog kolegu Jensona Buttona koji će od iduće godine preuzeti novu ulogu razvojnog vozača u McLarenu, dok će njegovo mjesto preuzeti Stoffel Vandoorne.

“Radio sam s Jensonom protekle dvije godine i to je bio fantastičan posao. Vjerojatno, zapravo ne vjerojatno nego sigurno mogu reći da je on bio najbolji timski kolega kojeg sam ikad imao. Kad govorimo o performansama, povratnim informacijama prema ekipi i razvoju bolida – to je bilo odlično s njim.”

Alonso je također bio vrlo pozitivan po pitanju promjena za iduću godinu.

“Imat ćemo Jensona u ekipi, što je najvažnije. Najbolja vijest oko svega je da će Stoffel biti u bolidu i sa svježim idejama ćemo tjerati momčad do maksimuma, ali ćemo također imati Jensona okolo koji će pomagati i odrađivati svoj dio posla.”

“Mislim da je to vrlo dobro za budućnost momčadi, a sad se već radujemo Australiji iduće godine.”

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

12 komentara

 1. Mislim da Alonso sada ima više poštovanja prema Stoffelu, nego 2007. prema Lewisu. To je i razumljivo. Čin sazrijevanja kao osobe. Eventualne iskrice mogle bi doći jedino ako McLaren i Honda slože bolid, minimum, ravnopravan Mercedesu, u što sumnjam, iako to žarko želim. To bi značilo borba oba vozača za naslov.
  0
 2. Brate idu sad po glavi ta 2007.Bio je rookie,bio je na vrlo dobroj,čak i predobroj razini,bila je sedmica u godini.Dođoše desetljeće kasnije opet sedmica u godini,rookie u timu sa dobrim temeljem da bude svjetski prvak jednog dana.Moramo prestat mislit na to pogotovo mi Alonsovci.Sve smo ove godine uz njega govorimo da je najbolji čemu onda takve misli i vraćanje na 2007.Učilo se u školi da ne treba biti praznovjeran onda za mene nema nikakve 2007 ili rookiea.Alonso se vraća na prvo mjesto ukoliko bolid to dopusti. ;)
  0
 3. Frantic Donator

  Ah, vozila se kanta od bolida, jedva se uhvatio koji bod (u početku se jedva završavale trke), pa nije bilo trzavica. Tek sad bolid može koliko-toliko nositi ime McL-Honda. Čak su se i dobro zayebavali sa onim penjanjem na podij, a definitivno su (naročito Alonso) bili najbolje šaljivdžije proteklih godinu i po.
  0
 4. 2017.
  Team-Mclaren
  Drivers-Alonso + rokie.

  Zvuči poznato???
  0
VN Belgije- raspored vikenda
1. trening 25. kolovoza u 10:00
2. trening 25. kolovoza u 14:00
3. trening 26. kolovoza u 11:00
Kvalifikacije 26. kolovoza u 14:00
Utrka 27. kolovoza u 14:00
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kako ste reagirali na uvođenje "halo" sustava?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN SAD-a!