McLaren 2017: Alonso i Vandoorne!

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 1 min 29 komentara

Alonso, Vandoorne, Button

Alonso, Vandoorne, Button

Kao što smo predviđali – McLaren će iduće godine u aktivnoj vozačkoj postavi imati Fernanda Alonsa i Stoffela Vandoornea! Vijest je to koja je odjeknula Monzom prije nekoliko minuta, a potvrđena je i na službenom Twitter profilu momčadi McLarena.

Stoffel Vandoorne već je vozio McLarenov bolid u službenoj utrci, i to u Bahreinu ove godine, na drugoj utrci sezone nakon što je Fernando Alonso pauzirao zbog sudara s Estebanom Gutierrezom na VN Australije. Vandoorne je briljirao i osvojio prvi ovogodišnji bod za momčad, iako do posljednjeg trenutka nije znao da će uopće trebati dolaziti u Bahrein.

Jenson Button imat će novu “inovativnu” ulogu u McLarenu kao osoba zadužena za razvoj ekipe i bolida. To je drugi vozač od kojeg se opraštamo iz aktivne vožnje u Formuli 1, nakon što je svoj odlazak prekjučer obznanio i Felipe Massa.

 

 


Odgovor

29 komentara

  1. Fernando Alonso
    croatic f1 urednik Prikaži

    Još mi se nije slegla ni vijest o Massinom odlasku, a već imamo novog penzionera iz stare garde…Doduše, postoji mogućnost Buttonovog povratka, ali kao što rekoh na forumu, ne želim da se to dogodi jer bi to značilo da Alonso odlazi :mrgreen:


    0
    0

    0
  2. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Ko da sam jucer u pelenama pratio Alonsa,Buttona,Raikkonena i Massu.Iako su tisuce i tisuce kilometara dijelile mene i njih znao sa da su mi oni poput najboljih prijatelja.Bili su poput sudionika mojeg zivota i stalni gost mog kockastog tv-a.Kako da sada nakon 10 i vise godina pogledam u tv i nevidim MAS ili BUT.Evo sada se jezim na sam pomisao na to da je svim ovim godinama dosao kraj.Vidjet cu ja opet te moje ”prijatelje” ali ode ta jedna generacija i prodose nesto sto vise nikad vidjeti necemo.Grid bez buttona nece biti isti.Slijedi dan razmisljanja o BAR hondi ,Brawn i Mclaren danima,a vec onda krecu prognoze na duel ALO-VAN.Sretno Jensone


    0
    0

    0
  3. Mclaren
    raca Prikaži

    :klanjam: :klanjam: :klanjam: :klanjam: :klanjam:


    0
    0

    0
  4. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Nadam se da ce se Button vratiti….no tesko. Prvo Massa, sada Button. Prvoj generaciji vozaca otkad pratim F1 polako dolazi kraj…kako tuzno :(
    Tko nam to onda dolazi u Williams? :D


    0
    0

    0
  5. F1puls
    David Vidović Prikaži

    Kako tužne vijesti u dva dana. Dva velika i predivna čovjeka odlaze sa asfalta, Jenson je tip vozača i čovjeka kojeg jednostavno ne možeš mrziti. Ne govorim to samo onako, nije to još jedan kliše, Jenson je stvarno takav :)

    Očekujem Lynna u Williamsu ;) Ne daj Bože Di Restu…


    0
    0

    0
  6. Ayrton Senna
    Beethoven87 Donator Prikaži

    Vrijeme nazalost leti… jedino za Ron Dennisa ne, gledajuci sliku morao sam to spomenut. Pa taj je vec u doba Senne i Prosta bio procelav i “u godinama”. Nepoderiv je. Legenda…


    0
    0

    0
  7. Michael Schumacher
    bob_rock Prikaži

    Nakon Masse, ode i Button u mirovinu…. steta, nisam bas ocekivao.
    Znaci ostaju nam 2 vozaca sto su vozila u eri V10-ki – Kimi i Alonso


    0
    0

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.