Horner: Verstappen vraća navijače Formuli 1

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 2 min 9 komentara

VN Belgije 2016.

VN Belgije 2016.

Red Bullov šef Christian Horner se nada da će borbeni karakter Maxa Verstappena nastaviti vraćati navijače Formuli 1.

Vrtoglavi uspon kroz niže kategorije i Toro Rosso do Red Bulla izazvao je pravo ludilo na tribinama Spa-Francorchamps koje su bile popunjene Verstappenovim navijačima. Ulaznice su rasprodane, a takvi prizori podsjetili su Hornera na dane kada su Nijemci masivno dolazili podržati Michaela Schumachera.

Verstappen je definitivno zabavio svoje navijače tijekom kvalifikacija ostvarivši 2. startnu poziciju, ali je utrci završio tek 11. uz salve kritika kolega vozača zbog opasnog stila vožnje.

“Svi nadareni i ambiciozni vozači imaju tu crtu u sebi. Pamtim kako je kritike dobivao Sebastian Vettel prije par godina, a kroz povijest je bilo još nekoliko vozača koji su pokazali sličan borbeni duh. To je dio razloga zašto je bilo toliko publike u Spa. Bilo je lijepo vidjeti strast i entuzijazam.”

“80 tisuća ljudi je došlo na stazu i pružila im se dobra utrka. Nažalost, njihov ljubimac nije dobro prošao, ali je dokazano da su u ovom sportu vozači heroji i tu i tamo naiđe netko poseban.”

Verstappena je usporedio sa nekim starijim zvijezdama:

“Nisam vidio ništa slično još od Schumacherovih vremena, ili Alonsa u Španjolskoj, ili Mansella na Silverstoneu. Nadam se da ćemo to opet viđati na utrkama u budućnosti.”


Odgovor

9 komentara

  1. Formula1
    f1zd Prikaži

    Horner je jedno veliko govno koje leti za parama…Pogotovo nakon što je onako uništio Kvyatovu karijeru.


    0
    0

    0
  2. fjaka Prikaži

    baš san tio pitat, jel tako nije moga i kvyata ostavit pa prodavat te spike? ili je too much da se u misec dana riješi još jednog seronje?


    0
    0

    0
  3. Niki Lauda
    gaga505 Prikaži

    Istina, ali se mali treba pribrati.


    0
    0

    0
  4. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    Pitao bi ja Hornera da je neko radio iste stvari njegovim vozačima…..


    0
    0

    0
  5. Mercedes
    Jester Donator Prikaži

    Dvoličnost i ljigavost na maksimalnom nivou.


    0
    0

    0
  6. ferrari-bih Prikaži

    Joj jesu redbullovci licemjeri. A što se tiče navijača dovedite mene ako treba svako trku po petoricu šestoricu ću slupat


    0
    0

    0
  7. avalon Prikaži

    “Vrtoglavi uspon kroz niže kategorije i Toro Rosso…” koje je to niže kategorije max vozija i di se to vrtoglavo uspinja ? koliko sam uspija “iskopat” 2014. je vozija Florida Winter Series , a tu je završija 3. iza antonia fuoca ( 4 pobjede , 3 X 2 u 12 trka ) i nicholasa latifia ( takođe 4 pobjede i 2 X 2. ) . max je ima 2 pobjede i 1 X 2. vozija je i European Formula 3 Championship . tu je završija na 3. mistu . tu je pobjednik bija novopridošli rookie esteban ocon ( na kraju 67 bodova više od maxa ) . ocon je i prvak GP 3 koju npr max nikad nije ni vozija . dakle max je vozija u 2 niže kategorije ( do F 1 ) i u nijednoj nije bija pobjednik na kraju . pitanje je koliko bi 2015. max bija bolji i od carlosa da španjolac nije ima više odustajanja i puno više problema u boxu od maxa . prema navedenome mislim da horner kenjka naročito kad priča o maxovom vrtoglavom usponu kroz niže kategorije koje u usporedbi sa carlosom ka da nije ni vozija . za razliku od njega carlos je osvaja titule u Formuli Renault 2.0 Northern European Cup i Formuli Renault 3.5 Series , a max NIGDI ! .. osim kartingu ;)


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.