Hamilton: Bilo bi tužno da se više ne utrkujem protiv Alonsa

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 2 min 1 komentara

Lewis Hamilton i Fernando Alonso, 2007.

Lewis Hamilton i Fernando Alonso, 2007.

Lewis Hamilton kaže da bi bilo zaista tužno ako se više ne bi nikad utrkivao protiv Fernanda Alonsa za naslov svjetskog prvaka. Alonso je u nekoliko intervjua već napomenuo da mu je dosta modernih bolida i stanja u kojem je trenutno Formula 1, te da će razmisliti o povlačenju nakon iduće godine.

“Alonsa još uvijek smatramo jednim od najboljih, ako mene pitate, i zaista se nadam da McLaren može napraviti bolid s kojim može pobjeđivati, pa da se mogu utrkivati s njim.”

“Ako se želi povući iduće godine i ako se ne budem više borio s njim – to bi bilo jako tužno. To ne bi bio dobar prikaz kakav je ovo sport. Želim da nastavi i želim se boriti s njim.”

Dok je Hamilton u novoj turbo eri naredao pobjede i naslove, njegov timski kolega iz 2007. nije imao bolid koji bi mu to omogućio. No, Lewis je impresioniran kako Španjolac to podnosi.

“Bio je zaista dobar ovih par godina. Ja bih vjerojatno bio puno gori da sam apsolutno posljednji u ekipi koja mora i koja je već osvajala naslove.”

Alonso je nedavno napunio 35 godina, a već je nekoliko puta najavio da će napustiti Formulu 1 ako nova generacija bolida koja stiže iduće godine ne pruži bolje utrkivanje.


Odgovor

1 komentar

  1. cosak Prikaži

    jeste li im vidjeli face, neznam za vas ali ljudi bolje izgledaju u kasnim tridesetima i cetrdesetima nego u dvadesetima


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.