1. predsezonski test
27. veljače 2017. u 9h

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Gasly: Odustao bih od GP2 titule da me pozovu u F1

Pierre Gasly, Red Bull

Pierre Gasly kaže da ne bi previše razmišljao o odustajanju od GP2 titule ako bi ga Red Bull pozvao u Formulu 1.

Član mlade Red Bullove škole vjerojatno je prvi u redu za mjesto u Toro Rossu, a u GP2 seriji je trenutno vodeći, 17 bodova ispred Antonia Giovinazzija. Obzirom da Daniil Kvyat već neko vrijeme ima ne tako sjajne nastupe, Gaslyjevo ime se spominje sve češće.

“Kad dobijete poziv za Formulu 1 – nema šanse da ćete ga odbiti. Trebate ga privatiti jer se takva prilika dobije možda jednom u životu.”

“Vidim što se događa u F1 i u nekom trenutku morate biti sebični. Red Bull ima samo jedno mjesto slobodno, i to je Daniilovo mjesto, pa to želim preuzeti iduće godine.”

“Odluka je u Red Bullovim rukama, a kad oni nazovu morate biti spremni prihvatiti poziv. Naravno da sam spreman i imam mobitel u džepu svake sekunde. Vidjet ćemo što će napraviti za nastavak sezone, a posebno za iduću godinu.”

Razgovarao s Helmutom Markom

Gasly je također otkrio da je puno razgovarao s Helmutom Markom u Belgiji po pitanju Red Bullovih planova za iduću godinu, iako nisu došli ni do kakvog konkretnog zaključka.

“Pitao sam ga o Formuli 1 već u petak. Razgovarali smo, a on me je upitao da pobijedim GP2 utrku tog vikenda, što sam i učinio.”

“Trenutno nema jasnog odgovora i jasno je da to nisam očekivao. Ne očekujem da će mi doći s ugovorim i reći – evo, potpiši tu; ali naravno da razgovaramo o tome. Vidjet ćemo.”

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kakve su vam prve reakcije na nove bolide?

Rezultati

Loading ... Loading ...