VN Malezije

29. rujna-1. listopada 2017.

Korisnički panel

- RegistracijaZaboravio sam lozinku |

Najnovije s foruma

Ricciardo: Hamilton neće uhvatiti vodeće u utrci

Daniel Ricciardo, Red Bull

Daniel Ricciardo, Red Bull

Daniel Ricciardo ne vjeruje da će Lewis Hamilton moći uhvatiti vodeće vozače tijekom sutrašnje utrke u Belgiji. Iako se radi o stazi na kojoj je pretjecanje moguće na nekoliko mjesta, Ricciardo vjeruje da će vodeća petorka biti nedostižna za Lewisa.

“Ako budemo imali čistu utrku i ne zapnemo iza nekog tko ne bi trebao biti ispred nas, mislim da nećemo vidjeti Lewisa u retrovizorima.”

“Ako odradimo našu najbržu varijantu utrke – nećemo ga vidjeti. Siguran sam da će se probiti kroz poredak, ali ako prva petorka odradi ono što treba odraditi, neće nas sustići.”

Ricciardo će u utrku krenuti s petog mjesta, iza Rosberga, Verstappena i dva Ferrarija. Zanimljivo je da Red Bullovi vozači imaju drukčije strategije, pa će tako Ricciardo krenuti na soft, a Verstappen na supersoft gumama.

“Razgovarali smo o mogućnosti da odradimo različite strategije, a Max je htio supersoft gume za start. Ja sam htio soft, pa je sve bilo u redu.”

Ricciardo kaže također da je za njega srednje tvrda komponenta bila sigurniji izbor, obzirom da se za najmekšu ne očekuje da će trajati više od par krugova.

Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Komentiraj

3 komentara

  1. Mislim da će teško i sa Force Indijama, a možda i Williamsima izaći na kraj. I oni su danas bili vrlo blizu vodećima.
    0
  2. Varaš se Ricci. Prije bih rekao da su se glavonje uspaničile jer tokom ljetne stanke portali su zjapili prazni i općenito više nitko nije previše uzbuđen oko nastavka sezone. Sutra će Mercedes naravno proraditi. Rosberg će se u početku kao fol malo mučiti dok će Ham bez problema dostići vas vodeće.
    I još nešto Ricci, da, vidjet češ ga u retrovizorima na žalost svih nas.
    Ako griješim nitko sretniji od mene.
    0
VN Malezije - raspored vikenda
1. trening 29. rujna u 05:00
2. trening 29. rujna u 09:00
3. trening 30. rujna u 08:00
Kvalifikacije 30. rujna u 11:00
Utrka 1. listopada u 9:00
Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Anketa

Tko snosi najviše krivice za sudar na startu?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN Meksika!