VN Malezije

29. rujna-1. listopada 2017.

Korisnički panel

- RegistracijaZaboravio sam lozinku |

Najnovije s foruma

Ferrari dobio novog glavnog aerodinamičara

Sebastian Vettel, Ferrari

Nakon odlaska Jamesa Allisona iz Ferrarija postalo je jasno da će ekipi biti potrebna određena reorganizacija. Njegovo mjesto zauzeo je Mattia Binotto i tako postao novi tehnički šef. No, sada iz Maranella dolaze i nove informacije vezane uz očigledni proces preslagivanja unutar momčadi. Naime, David Sanchez je promoviran na mjesto glavnog aerodinamičara, a tu će dužnost preuzeti od Dirka De Beera.

Već su prije postojale glasine da bi u slučaju odlaska Allisona svoje mjesto mogao izgubiti De Beer koji se pridružio Ferariju na kraju 2013. godine, i to došavši iz Lotusa. Iako Ferrari nije potvrdio njegov potpuni odlazak iz ekipe, sada je i službeno da je svoju poziciju izgubio.

Sanchez je Ferrarijev zaposlenik četiri godine, a prije toga je radio u McLarenu.

Interne promocije koje Ferrari očigledno radi mogu biti ključ stabilnosti ekipe u vremenu kada svi očekujemo drastične promjene po pitanju tehničkog pravilnika. To bi moglo omogućiti kontinuirani razvoj bolida za 2017. godinu bez revolucionarnih poteza ljudi koji bi eventualno dolazili iz vana. Ipak, ostaje za vidjeti koliko će to biti efikasno i hoće li Ferrari svejedno posegnuti za nekim od zvučnijih imena u bližoj budućnosti.

Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Komentiraj

5 komentara

  1. Ma ne treba im neko zvucno ime, nek rade na ovakav nacin, da ima neki šef, a da se za neuspjeh vecinom krivi cijeli tim. Jednostavno dobra organizacija je kljucan faktor u svemu, bez nje vazda ce se desavat nekakve distorzije.
    0
VN Malezije - raspored vikenda
1. trening 29. rujna u 05:00
2. trening 29. rujna u 09:00
3. trening 30. rujna u 08:00
Kvalifikacije 30. rujna u 11:00
Utrka 1. listopada u 9:00
Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Anketa

Tko snosi najviše krivice za sudar na startu?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN Meksika!