VN Malezije

29. rujna-1. listopada 2017.

Korisnički panel

- RegistracijaZaboravio sam lozinku |

Najnovije s foruma

Vandoorne: Imam više opcija za sljedeću sezonu

Stoffel Vandoorne

Stoffel Vandoorne

Stoffel Vandoorne se trenutno čini kao prva opcija na klupi McLarena, ali 24-godišnji Belgijanac tvrdi da ima više opcija za 2017. ako McLaren odluči da ga preskoči u odabiru novog vozača ako Button ili Alonso napuste momčad ove zime. Vandoorne je prošle sezone dominirao u GP2 seriji i postao prvak sa skoro duplo više bodova od prvog pratitelja Rossija. Ranije ove sezone, u Bahreinu Vandoorne je osvojio prvi bod za McLaren ove sezone, kada je mijenjao Alonsa kojem liječnici nisu dopustili da vozi utrku zbog posljedica incidenta iz Australije. Vjeruje se da su Button i Vandoorne prvi kandidati za mjesto pored Alonsa sljedeće sezone, dok se Button povezuje još i s Williamsom, ali sve su ovo tek nagađanja i tračevi.

“Moj glavni cilj je da budem u Formuli 1 sljedeće godine, to se nije promijenilo. Pod ugovorom sam s McLarenom i želim biti u ovoj momčadi i naredne godine, dugo sam vremena ovdje i dobro sam se upoznao sa svim mehaničarima i ljudima u timu, osjećam kao da sam prošao kroz savršenu pripremu. Ja sam uradio sve što sam mogao, i sada samo želim dobiti mjesto stalnog vozača.
“Stalno sam govorio da želim biti s ovim timom i voziti za McLaren, ali ako se nešto dogodi pa ne uspijem u toj namjeri, siguran sam da imam još opcija za sljedeću sezonu.”

Vandoorne se ove sezone natječe i u japanskoj Super Formuli s Hondom, prošle su samo dvije utrku prvenstva i Stoffel je na prvoj utrci sezone zauzeo treće mjesto.

“Svi su zainteresirani za moja postignuća u toj seriji, ali ove godine se samo spremam ako dobijem priliku za sljedeću. Koncentriran sam na McLaren i moj posao rezervnog vozača, ali mislim da je dobra stvar što vozim u jednoj takvoj seriji, imam priliku da ostanem u dobroj formi i budem spreman da uskočim u bolid kada god zatreba,” rekao je za portal Motorsport.com.

Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Komentiraj

3 komentara

 1. Prijavljujem se za rad u McLarenu, s obzirom na dolje kometirano,…… :D

  Da napišem nešto i za Stoffela. Bila bi prava šteta da 2017. ne vozi za McLaren – taman J. Button završio u Williamsu. Ili na zavodu za zapošljavanje. ;)
  0
 2. Marko Rakić administrator

  “dobro sam se upoznao sa svim mehaničarima i ludima u timu,”

  Davide, nisam znao da ludi rade u McLarenu. Ako je to slučaj, onda bih mogao tražiti posao kod njih :mrgreen:
  0
VN Malezije - raspored vikenda
1. trening 29. rujna u 05:00
2. trening 29. rujna u 09:00
3. trening 30. rujna u 08:00
Kvalifikacije 30. rujna u 11:00
Utrka 1. listopada u 9:00
Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Anketa

Tko snosi najviše krivice za sudar na startu?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN Meksika!