Rosberg krivi Hamiltona za sudar[anketa]

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 1 min 79 komentara

13603744_2203634866441487_651504313147571698_o

Prije nešto više od sat vremena završila je VN Austrije, no još uvijek ne prestaju rasprave oko toga tko je kriv za sudar u zadnjem krugu. Nico Rosberg kaže da je bio iznenađen potezom timskog kolege u drugom zavoju, kada je došlo do sudara gdje se odlomila polovica prednjeg krila na njegovom bolidu. Do blagog dodira došlo je i na pravcu, no već je tada Rosberg išao dosta sporije i prolazak Hamiltona bilo je samo pitanje sekunde. Rosberg je nakon utrke bio prilično ljut, te je za sudar okrivio Hamiltona.

“Uznemiren sam, ovo je nevjerojatno. Borili smo se, ja sam imao malih problema s kočnicama jer su postale prilično vruće, gume su počele propadati i to je Lewisu dalo priliku. Bio sam uvjeren da se mogu obraniti i uzeti pobjedu. Imao sam unutarnju stranu, otišao sam dosta duboko u zavoj – mogu diktirati jer sam s unutarnje strane. Ostao sam iznenađen kad je lewis skrenuo u mene, to je izazvalo sudar.”

Rosbergovo vodstvo se sada istopilo na samo 11 bodova.

Tko je kriv za sudar u posljednjem krugu VN Austrije?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Odgovor

79 komentara

  1. Ferrari
    pro5i vilin konjic Donator Prikaži

    Nemaš se zašto pravdati Nico, već i ptice na grani znaju s kakvom pikicom imaš posla. Čak je i publika na tribinama to vidila i primjereno ga nagradila. Idući put samo snažno u repera i naslov je tvoj!


    0
    0

    0
  2. Mercedes F1 Prikaži

    Smijesno je komentarista zaista ,Roz moze molit boga da mu poveruju u pricu da su mu kocnice zakazale,inace Pascal spreman !


    0
    0

    0
  3. Michael Schumacher
    josip123 Prikaži

    Nista ne bi bilo da se Hamilton nije naglo zabio u njega.
    Moglo je se ovo izbjeci, tako da Hamilton ode pravo i izvan staze. Bas onako kako je on Nici uvijek do sada radio.

    Ali ajde. Ima vise srece nego pameti.

    I dalje Rosberg ima bodovnu prednost, tako da nema frke. VN Britanije je Rosbergova.

    Vidjelo je se danas tko je u boljoj formi!


    0
    0

    0
  4. Juan Manuel Fangio
    Estoril Prikaži

    VN SAD 2015. Ista stvar, samo je Rosberg izbjegao, dok se Lewis danas zabio.


    0
    0

    0
  5. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Hamilton je kriv 100%. Trebao je otići van staze, parkirati bolid, izaći iz bolida, popiti čaj, prolistati svoj instagram profil, baciti par selfija, vratiti se na stazu kao zadnji i onda završiti utrku.


    0
    0

    0
  6. Spr Prikaži

    Pa i da je kriv Rozberg svaka mu cast,dobro je se postavio za odbranu pozicije a Ham je malo vise isao na silu,trebao je ocekivati da ce Nico ici do kraja vanjske strane zavoja da se odbrani,mislim da mi je bilo viditi u toj situaciji bilo kog drugog vozaca svi bi isto naprvili tako da mislim da je Niko ispravno postupio i kapa dole!!


    0
    0

    0
  7. Bmw
    PAJO Prikaži

    Išao je namjerno dublje u zavoj ,misleći da će Hamilton izbjegavati kontakt(kao i on u Austin-u), zbog čega bi morao izaći van staze i nebi ga mogao prestići. To je bio vjerojatno Rosberg-ov plan. Nadam se da ga nebuju kaznili.


    0
    0

    0
  8. Fernando Alonso
    croatic f1 urednik Prikaži

    Ako se baš mora tražiti krivac, onda je to definitivno Rosberg. Hamilton je bio puno brži i prošao je Rosberga za više od pola bolida, dakle u prednosti je, i Lewis se držao svoje putanje. Rosberg je pak odlučio blokirati Lewisa s unutrašnje strane, nadao se da će ovaj možda popustiti, ali naravno da nije i dogodilo se ovo što se dogodilo. Iskreno, čim sam vidio da Rosberg ostavlja vanjsku stranu i koliko je Lewis brži, odmah sam očekivao da će doći do ovoga. Uglavnom, Hamilton se svoje putanje držao, imao je i prednost, Rosberg je uletio u Lewisa koji je već ušao u zavoj i ako će se netko kažnjavati, to mora biti Rosberg.


    0
    0

    0
    • Sebastian Vettel
      senja Prikaži

      Nije definitivno za više od pola bolida. Ne znam gdje si to vidio. Rosberg je definitivno imao pravo na biranje putanje.


      0
      0

      0
      • Fernando Alonso
        croatic f1 urednik Prikaži

        Evo screenshot s Rosbergove onboard kamere, po meni je ovo pola bolida:
        http://prnt.sc/bobyt2


        0
        0

        0
      • Sebastian Vettel
        senja Prikaži

        To je puno prije krivine…


        0
        0

        0
      • Sebastian Vettel
        senja Prikaži

        Šta nije jasno balavci? Postavio je sliku kad je Hamilton prešao Rosberga na pravcu, što nema nikakve veze sa stanjem koje se desilo u krivini, gdje je Rosberg zahvaljujući krivini u svoju stranu opet povartio prednost. Nije prošao ispred, ali dovoljno se poravnao da ima prednost u toj krivini.


        0
        0

        0
      • Fernando Alonso
        croatic f1 urednik Prikaži

        Svejedno, iako u zavoju Hamilton nije bio pola bolida ispred, i dalje je bio ispred te je Rosberg trebao ostaviti dovoljno prostora za drugi bolid, tj. Hamiltona s vanjske strane, da on može normalno ući zavoj, što on nije napravio nego je pokušao izgurati Lewisa s njegove putanje. Hamilton naravno nije popustio i dolazi do kontakta. Da se zna, ja razumijem Rosberga, znam zašto je to napravio i ne sumnjam da bi većina vozača, ako ne i svi napravili isto da su bili u njegovoj poziciji, pa i Hamilton, po meni ovo može proći kao trkaći incident, ali AKO se baš mora tražiti krivac, onda to nikako nije Hamilton.


        0
        0

        0
      • Dietrich Mateschitz
        Ante Vetma glavni urednik Prikaži

        @senja ovakvim ponašanjem ti ispadaš balavac. Upristoji komentare ili ćeš zaraditi ban ovdje prvom prilikom.


        0
        0

        0
      • Sebastian Vettel
        senja Prikaži

        Da se razumije, balavci se nije odnosilo na kolegu @croatic f1, nego na ove koji su na brzinu podijelili minuse, bez da se izjasne o svom mišljenju…

        @croatic f1, pogledaj onu sliku što stavljaju branitelji Hamiltona u ovom slučaju. https://pbs.twimg.com/media/Cmcas6zWEAIHOWH.jpg:small
        Tu se vidi po položaju Rosbergovih ruka da skreće. Pa eto sam zaključi po njegovom položaju ruka, i gdje bi skrenuo u tom trenutku. I onda pogledaj koliko bi ostalo dole prostora. Pa mi onda reci da nema dovoljno mjesta?

        Sjeti se kad je Alonso zatvarao Vettela u Monzi, kad je ovaj morao sa dva točka ići van staze. Pa nije bilo nikakve kazne…


        0
        0

        0
      • Fernando Alonso
        croatic f1 urednik Prikaži

        Onboard Lewis:
        http://prnt.sc/bop8bi

        Onboard Nico:
        http://prnt.sc/bop8ll

        Iz moje perspektive, Lewis skreće normalno, Nico skreće preslabo i ulazi u Lewisovu putanju. Lewis je bio ispred i po tome ima malu prednost u odabiru putanje, ali ovo meni ne izgleda kao da namjerno skreće jače u Rosberga da dođe do kontakta, ali Rosbergovo skretanje izgleda kao da pušta bolid, tj. ne skreće dovoljno.

        Doduše, slažem se s onima koji kažu da previše analiziramo ovo. To je utrkivanje, to je ono što želimo od vozača i čini mi se da smo svi malo pretjerali s ovim kontaktom koji se bez problema može okarakterizirati kao običan trkaći incident.


        0
        0

        0
  9. vagabundo Prikaži

    https://www.youtube.com/watch?v=W3c11GRAtI0

    Herbert na 1:01 govori kada Rosberg treba da skrece u zavoju. Pa covjek drzi unutrasnju bolju stranu i ima pravo da ne popusti, Hamilton nije mogao proci bezbjedno jer nije imao dovoljnu prednost a ipak skrece u desno prije Rosberga.

    Metoda ‘hoces da prodjem kroz tebe’.


    0
    0

    0
    • Honda
      zekohonda Donator Prikaži

      to nije unutarnja strana nego (neuspješan) pokušaj zabijanja u lewisa.
      https://pbs.twimg.com/media/Cmcas6zWEAIHOWH.jpg:small


      0
      0

      0
      • Sebastian Vettel
        senja Prikaži

        Jel ti vidiš šta ta slika pokaziva? Rosberg baš u tom trenutku skreće, znači nije išao da se zabije u njega. Kao što nije istina ni da mu nije ostavio mjesta. Samo što je Hamilton htjeo kroz njega…
        Čuj nije unutrašnja strana. Jok, Hamilton je na unutrašnjoj, i kad nije…


        0
        0

        0
      • vagabundo Prikaži

        Na ovoj slici se samo vidi da Hamilton pokusava natjerati Rosberga da skrene ranije na sta ovaj nije nasjeo i zadrzava pravo da odluci sta da uradi kao vozac koji je u povoljnijoj poziciji zbog unutrasnje strane, a ako ti ovdje vidis pola bolida razlike to je tvoj problem u subjektivnosti. I na kraju krajeva budite posteni i priznajte da je Hamilton vozac koji je jako agresivan, prgav i skloniji incidentima od Rosberga i mnogo puta je isao ciljano da natjera drugog vozaca da popusti. U rangu je sa Maldonadom po broju incidenata.


        0
        0

        0
  10. avalon Prikaži

    interesantni su komentari poštenih i objektivnih branitelja lika i djela LH… te nico je kriv , te LH je za pola dužine bolida bija isprid njemca te ovo , te ono … naravno pri tome zaboravljaju sličan slučaj koji spominju forumaši PAJO i Estoril . sve da to pišu jer ne vole LH ostaje činjenica da je rozberg u sličnoj situaciji otiša van staze da izbjegne kontakt pošto je tada LH takođe otiša “duboko” …. neka je LH i bija pola bolida isprid NR ka šta pišu objektivni branitelji engleza koji su sigurno detaljno pogledali sve dostupne snimke valjda su previdili 2 činjenice … 1. NR “mota puni desni” šta znači da nije ima namjeru izgurat LH ( šta potvrđuje dio njegove izjave “…gume su počele propadati…” ) , a 2. šta ima veze da je LH i bija pola bolida ( a nije bilo baš pola zar ne “odvjetnici ? ;) ) … recite mi koja šikana je “dolazila” ? liva ? desna ? ako je bila liva ( a i vi znate da nije ) onda je LH ima prednost no ako je “dolazila” desna … ko tada ima prednost unutrašnje strane tj “kračeg puta” , a ko ostaje sa vanjske na “dužem putu” ? u najgorem slučaju da nije bilo kontakta mogli su iz šikane izač poravnati . a šta bi bilo … to pošteni i objektivni odvjetnici sigurno znaju sa 1000 % sigurnošću . anyway … svi znamo da za razliku od pokvarenjaka rozberga LH nema ovakovih niskih sklonosti prema suparnicima i kad to uzmemo u obzir + onih “pola bolida” prednosti te nadolazeće live šikane ( he he ) LH je ispravan bar 1000 % , a NR bar isto toliki % kriv . na kraju to tvrde i objektivni englezi , a kad oni to kažu onda je to zakon jer nema objektivnijih i korektnijih od njih … uz neke forumaše f1 pulas .


    0
    0

    0
    • Honda
      zekohonda Donator Prikaži

      1. nr mota puni desni TEK nakon kontakta. da je htio izbjeć sudar, moto bi puno prije. ali pošto je imo namjeru izgurat popio je i kaznu. ”Car 6 did not allow Car 44 “racing room” and hence the driver of Car 6 was responsible for the collision. ”
      https://www.youtube.com/watch?v=W3c11GRAtI0


      0
      0

      0
      • Mercedes
        Jester Donator Prikaži

        Nakon kontakta je skretao kažeš? Ok, zbog uvećanja slike te posljedično male rezolucije malo je teško prepoznati onaj zeleni krastavac koji je netko iz publike bacio na Rosberga i završio ispred kacige na (gle čuda) mjestu gdje je volan. A možda je to rukavica….ma nije, ipak je krastavac.

        http://prntscr.com/boenc7


        0
        0

        0
      • avalon Prikaži

        vidiš kako je to interesantno … u americi car 44 did not alow car 6 pa šta je bilo ? pojeo vuk magarca ? da je nico tada uradija ovo šta se danas desilo , da je “silova” ka LH danas opet bi bija kriv zar ne ? teško je NR krivit kako je moga ovo i ono , a ne sitit se da je u americi i LH moga ovo i ono jer skoro je identična situacija samo je ono bilo na početku , a ovo na kraju trke . ako se ne varam LH je izjavija da to nije uradija namjerno već mu je bolid prokliza … oversteer je kriv za to , a ne on . nevalja kad se slična ili ista stvar miri različitim metrima … jedan za ljubimca(e) , drugi za sve ostale . btw , da je u americi to napravija maldonado “pukla” bi kazna no LH je zvijezda pa neke stvari koje uradi prođu bez konzekvenci kod sudaca . bi li suci uzeli u obzir da je nico izjavija da nije kriv on već oversteer isto ka šta je LH izjavija posli trke u austinu ? bi moj kur :) :) herbert tvrdi da nico nije ni pokuša skrenut iako se na snimci on board vidi suprotno , posli kontakta nastoji se “odlipit” od LH “dodajući” volan … da je želija sje*at trku lewisu ne bi to napravija … oba out i bodovna razlika ostaje neprominjena . nekoliko puta je LH to uradija NR koji je izljeta sa staze da izbjegne kontakt gubeći pri tome pozicije pa je bija proglašavan pi*kom , a kad bi pokaza “zube” , uzvratija ( rijetko ali … ) onda je bija apsolutni krivac . valjda kod njih vridi ona “šta je dozvoljeno bogovima nije volovima ” .


        0
        0

        0
      • Sebastian Vettel
        senja Prikaži

        1. čista laž. A nije ni prvi ni zadnji put da je suđenje smiješno. Kad se sjetim kako su pljuvali po Massi kad je ovaj isto njemu radio. To nije normalno koliko mu se progledalo ovakvih situacija.
        Kao što dole reče vagabundo, htjeo proći kroz njega. Ne može on tu nikako skrenuti prije Rosberga. A ne znam na osnovu čega hamoljupci pametuju da je Rosberg udario njega? Samo je držao pravac, a ovaj se zakucao u njega. A skrenuo je taman u trenutku kad mu je ostalo dovoljno prostora na stazi. Samo, naravno to ne izgleda tako posle udarca, jer ga je sa tim udaranjem onemogućio da skrene kako je htjeo.


        0
        0

        0
      • Honda
        zekohonda Donator Prikaži

        @jester
        nakon kontakta je moto puni desni kažem. čitaj pažljivo.
        @avalon
        interesantno je kako u ovom slučaju branitelji rosberga zapravo imaju jedan jedini ‘argument’ i to je austin 2015… što i nije argument nego opravdanje događaja b događajem a.
        ponovit ću po stoti put: ham je tamo prošo lišo i trebo je dobit kaznu.
        @senja
        ‘samo’ je držo pravac. bravo, tu se slažemo. šteta samo što nije bila ravnica nego desni zavoj.


        0
        0

        0
      • Mercedes
        Jester Donator Prikaži

        @zekohonda
        Čitam ja sa razumijevanjem. Da nije htio izbjeći sudar kako ti tvrdiš skretanja uopće ne bi bilo. Razumijem animozitet prema Rosbergu (jbg, i ja ga pomalo imam prema Hamiltonu od njegovog dana prvog u F1) ali ono što ne razumijem, a još manje odobravam su dvostruki standardi. I ne, pod to ne mislim na tebe jer si se već izjasnio.


        0
        0

        0
      • Sebastian Vettel
        senja Prikaži

        @zekohonda, stavio si sliku u trenutku kad Rosberg skreće, i gdje se vidi da skreće prije kontakta. A onda govoriš da je skrenuo poslije kontakta?
        Naravno da je držao pravac (možda zbog tog problema sa kočnicama, možda zbog branjenja pozicije, što je opet po pravilima), ali je svejedno skrenuo na vrijeme. To pokazuje i ta slika koju neuspješno koristite kao kontraargument. Pogledaj na forumu onu Heat-ovu sliku koju sam prepravio da pokažem koja bi Rosbergova putanja bila da ga Hamilton nije udario. I opet bi Hamiltonu ostalo staze za dvije širine bolida. O kojem onda izgurivanju pričamo?


        0
        0

        0
      • Honda
        zekohonda Donator Prikaži

        @senja
        pročitaj još jednom što sam napiso. ali pažljivo. da se ne ponavljam.


        0
        0

        0
    • avalon Prikaži

      zekohonda .. s ovim si me satra “interesantno je kako u ovom slučaju branitelji rosberga zapravo imaju jedan jedini ‘argument’ i to je austin 2015… što i nije argument nego opravdanje događaja b događajem a. ” dobro šta si ono “argument” stavija u navodnike jer to i nije neki argument .. samo je opravdanje kako si točno primjetija . eto i forumaš vagabundo je pokuša opravdat NR stavljajući nevješto montirane klipove 4 “slučaja LH ” nebili zavara naivne :) ali ne može on to prodat vigilantima . u svih 5 slučaja je evidentno da su za sve krivi NR i FM , LH je u svakom nevin ka novorođenče . teška srca moram priznat da za razliku od NR LH nema obićaj ovako “divljim” potezima i znam da bi vi sad mogli stavit bar 10ak linova ( i to autentičnih , ne montiranih ka šta su vagabundovi ) di se vide sranja koja je radija NR . vatanjem za rič forumaša senje ” ‘SAMO’ je držo pravac. bravo, tu se slažemo. šteta samo što nije bila ravnica nego desni zavoj.” mi je malko smišno jer virujem da znaš šta je senja mislija ali u “ratu” je sve dozvoljeno zar ne ? najbliže ovom događaju je “slučaj” iz valencije 2012. …. maldonado je uradija slično onom šta je LH uradija jućer … koristeći sleep stream “zalipija” se za LH , desni zavoj je na unutrašnjoj strani , ide duboko , PM za tren izlazi sa staze da izbjegne kontakt i pri povratku udara u LH . poprilično identično samo jbga , PM je proglašen krivim i popušija je kaznu . di je razlika osim šta je LH “ispa” iz trke , a NR nije . bolje ne otvarat ovu pandorinu kutiju sa ovakovim “slučajevima” jer bi se moglo svašta pronač no to fanovima LH itako ne bi bilo važno pošto on u njihovim srcima ( i srcima sudaca izgleda ) ima status nedodirljivog božanstva ma šta napravija i ma koliko to ne bilo baš korektno . umisto pristojnog , korektnog NR volija bi na mistu tim kolege LH vidit maxa koji je već sa 18 pokaza kur*evitost i da ne jbe nikoga …. ni timskog kolegu ni tim . sebe je stavija iznad svih ka i LH .


      0
      0

      0
      • Honda
        zekohonda Donator Prikaži

        naravno da sam te ‘satra’ kad više ne spominješ ‘puni desni’. ko i toliko puta do sad, ja ti nešto prigovorim, ti mi odgovoriš kilometarskim postom (offtopičarskim uglavnom ko i ovaj) , ali u buduće ne spominješ ono što sam ti prigovorio, jer znaš da sam u pravu.
        slažem se da vagabudno radi isto ko i ti… bravo da se složimo oko nečega! zaboravio je npr. i massa-ham kontakt u jednom singapuru, kad je ham opet prošlo lišo. i je li to opravdava nicov potez u austriji? ne!
        u ‘ratu’ sve dozvoljeno? – strašan argument. ali eto, imaš ženevsku konvecijju,
        sudove na kojima se sudi za ratne zločinea itd….znam, znam da karikraš, stavio si rat u navodnike, ali opet bezveze . u ovom f 1 ‘ratu’ imaš isto set pravila tehničkih i sportskih. nico je dobio kaznu, znači nije ipak ‘sve dozvoljeno’ , zar ne?
        i molim te, nemoj kad meni odgovaraš koristit izraze ‘vigilanti’, ‘naivni’, ‘fanovi lh’, i svakakva treća lica množine jer se to na mene ne odnosi.


        0
        0

        0
      • avalon Prikaži

        pa vidiš da sam prizna “satranost” :) :) :) inače sam taj “puni desni” stalno spominja … bar 20ak puta ali posli tvoga “pranja” ni da zucnem o njemu . nemoj sebi davat na važnosti kad ti je ja ne pridajem koliko ti misliš moj kilometarski komentar je u samo par prvih rečenica “posvećen” tebi , a ostatak je za sve . tako kad spominjem npr vigilante , naivne itd mislim na onih 284 ( tebe sa štovanjem izostavljam iz te “gomile” … to je OK jer ne bi volija da se nerviraš , ljutiš kako mi se ćini kad sam pročita tvoje upozorenje “molim te, nemoj kad meni odgovaraš koristit izraze ‘vigilanti’, ‘naivni’, ‘fanovi lh’, i svakakva treća lica množine jer se to na mene ne odnosi. ) za koje je NR apsolutni krivac . možda da pogledaju incident u valenciji 2012 ? PM je kriv jer je sa vanjske putanje želija preteć LH , a u austriji je LH nevin jer je sa vanjske putanje želija preteć NR , a znamo da je velika razlika ko to želi uradit . nnaravno da su moji komentari kilometarski , off topic jer pišem o svemu osim temi .. identično ka forumaši vagabundo i jester . pokušavano off topicima , lažima i varanjem obranit NR i okrivit LH koji iskreno NIKAD ovakve stvari nije ni pokuša , a kamoli napravija u karijeri sve snimke su 100 % vagabundove montaže . i naravno da si ti u pravu jer valjda “igraju” 2 pravila … 1. pravilo … zekohonda je uvik u pravu i 2. ako zekohonda nije u pravu vrid pravilo br 1 . ova primjedba o “ratu” ( strašnom argumentu …. možda nije strašan ali koristite ga . npr ti meni predbacuješ “puni desni” , a sam pišeš ” nr mota puni desni TEK nakon kontakta. … znači … slažeš se samnom ali …. ;) ) i “dodatak” “imaš ženevsku konvecijju,
        sudove na kojima se sudi za ratne zločinea itd” je on topic za razliku od mojih off topic piskaranja ? a valjda je kad ti pišeš . naravno da je sve “moje” bez veze isto ka i “set pravila tehničkih i sportskih. nico je dobio kaznu, znači nije ipak ‘sve dozvoljeno’ , zar ne?” 1. dozvoli da primnjetim da poprilično toga nisi razumija jer nisam mislija na “rat” u F 1 nego na portalu i ovoj temi , a 2. kad postoji set pravila teh i sportskih i kad zbog toga i kazni nije dozvoljeno sve … kako to da je za sličnu situaciju 2012. PM kažnjen , NR je kažnjen , a lani u austinu LH nije ? izgleda da je ipak sve dozvoljeno samo ne svima nego onim … jednakijima kako bi se izrazija george orwel u svojoj životinjskoj farmi ;) znam , znam … opet kilometar off topic teksta ali jbga , moram vrdat kad naletim na takvog majstora polemika koji me redovito satare :(


        0
        0

        0
      • Honda
        zekohonda Donator Prikaži

        meni posvećen samo prvi dio. bogu hvala. da malo razumljivije pišeš, možda bi i shvatio to na prvu. hvala na objašnjenju. prijmjećujem i ogroman napredak u zadnjoj tvojoj replici, pokoja rečenica je u novom redu. bravo samo tako nastavi (bez zajebancije) pa će bit manje nesporazuma.
        vagabundo i jester ne pišu kilometarske postove za razliku od tebe, pa su samim time nisu naporni i puno su jasniji.
        što se tiče rata, očito nisam razumio, vraćam se na drugu rečenicu ovog teksta.
        pročitaj još jednom moju repliku vezanu za ‘puni desni’, jer nisi najbolje razumio.


        0
        0

        0
      • Sebastian Vettel
        senja Prikaži

        Kakav prekaljeni majstor argumentovane rasprave, koji se hvata pravopisa, izdiže sebe iznad ostalih, pokušava spustiti neistomišljenike izvlačeći iz konteksta, i prijavljivanjem neistomišljenika za “često” vrijeđanje…


        0
        0

        0
      • Honda
        zekohonda Donator Prikaži

        @senja
        argumentiran? uvijek. avalonu je argument ‘puni desni’, ja kažem smiješan argument jer je taj okret usljedio nakon sudar, on opet ponavlja isto, i onda još kaže da se slažemo. wtf???
        pravopis – kad neko počne repliku sa ‘zekohonda’ i onda otiđe iznosit svoje mišljenje koje nema veze sa našom (avlaon i zeko) raspravom , pa nek barem stisne enter i odvoji ta dva dijela.
        kontekst je bio pravi. to što se ne slažemo, drugi par nogara.
        neistomišljenici – pa takvih ima ođe masu. ponekad je npr. avalon jedan od tih. ali kulturno raspravljamo, pa nema potrebe da iko ikoga prijavljuje.
        što se ne može reć za tebe. više puta dokazano. kako je ono tekla prepiska sa slavenovskym???


        0
        0

        0
      • Sebastian Vettel
        senja Prikaži

        Da, za “često” si našao ovo ispod “balavci”. Drago mi je da si se pronašao. Sad barem znam ko je jedan od tih spomenutih. Ostali mogu biti i neki koji nisu ni registrovani ovdje. Svako može naletiti i lupati po ovim strelicama…

        Kako je tekla? U granicama normale, dok lik nije počeo sa uvredama. Na šta sam i sam odgovorio.


        0
        0

        0
      • Honda
        zekohonda Donator Prikaži

        @senja
        slaba ti je moć zapažanja, a pretpostavka još gora, jer bi do sad trebo primijetit da se služim komentarima u raspravama, a nikakvim + i – .
        ‘ u granicama normale, dok lik nije počeo sa uvredama. Na šta sam i sam odgovorio.” – dražesno.


        0
        0

        0
  11. Kimi Raikkonen 7
    Ciki-F1 Pretplatnik Prikaži

    Ok, čak i ako je Nico kriv, ajde neka je kriv u potpunosti, kako to da kada Lewis napravi potpuno istu stvar (i onda Nico ode van staze da ne sjebe oba dvojicu), Lewis nije kriv?????????????????????????


    0
    0

    0
    • Sebastian Vettel
      senja Prikaži

      Možda baš zato što izbjegne kontakt na svoju štetu? Jer ako Hamiltona nebi kaznili na primjer u Kanadi, da je Rosberg odlučio ostati na stazi i da je došlo do kontakta, onda stvarno nešto nije u redu sa ovim kaznama. I za Hamiltona važe posebna pravila…


      0
      0

      0
  12. Nigel Mansell
    The Simpsons Prikaži

    Niko je iznenađen, Toto, Niki također. Nije se trebalo desiti I nisu očekivali. Lewis je često seronja, puno više od Nike ali danas je Niko usrao. Slušao sam Tota, Nikija na RTL-u I stekao sam dojam kako je Niko trebao pobjediti ali je Lewis bio “ljut” I shebao dogovereno.


    0
    0

    0
  13. Michael Schumacher
    Slavenowsky Donator Prikaži

    Ja ne bi trazio krivca ni u jednom vozacu. Jednostavno su se borili za svoje pozicije. Mercedes je “navodno”” hladan po tom pitanju, pa neka im bude. Ovo je razlog zasto ne valja imat “dva razjarena pijetla u timu”!

    Meni je samo krivo sto Ferrari ne zna iskoristit ovakav poklon, a ove sezone je bilo poklona, koje je RBR momacki ukrao.


    0
    0

    0
  14. dakako Prikaži

    Jeste se uskmecali.
    Sta je boli vas sta vam pulen nije tu gdje bi htjeli da bude,pa bi dijelili pravdu u Mercu.Fol drukate za Rosberga,a zapravo jedino sto vam je u fokusu jest Hamilton i najjadniji oblik zavisti i mrznje. hihihihihi


    0
    0

    0
    • FO108F Prikaži

      Bravo, pogodio si pravu srž problema isfrustriranih crvenih drukera!


      0
      0

      0
      • dakako Prikaži

        Donekle jesi upravu,ali svejedno,ne zelim sve jednako titulirati,pogotovu jer ima pravo kvalitetnih forumasa u crvenom taboru. Kako ocekujem od njih da prigovaraju bukacima iz vlastitih redova,isto tako tebe molim da uzmes u obzir da na svakoj strani ima kvalitetnih ljudi,ali i ovaca,pa shodno tome da ih ne trpas sve u isti kos.


        0
        0

        0
      • Honda
        zekohonda Donator Prikaži

        @dakako

        problem je što je skoro svaki fo108 post u tom stilu.


        0
        0

        0
    • dakako Prikaži

      Zeko zato sam ga i zamolio da pokusa biti drugaciji,kao sto ocekujem od Ferrarijevaca da kuliraju svoje ili od tebe da smiris ponekog Hondinog navijaca.


      0
      0

      0
      • FO108F Prikaži

        Da budem jasan u potpunosti kao što sam i napisao radi se samo i odnosi na one isfrustrirane crvene drukere- čast izuzetcima!


        0
        0

        0
      • Bernie Ecclestone
        Dani Donator Prikaži

        Pa on je jedini hondin navijac. Ostalo su ili drukeri mclarena ili alonsa.


        0
        0

        0
      • dakako Prikaži

        Kolega FO108 opet ti kazem da grijesis.
        Mrzitelja ima sa svih strana i opredjeljenja.
        Neki ne drukaju bas za nikoga,ali ih to ne sprjecava da mrze Luju jer je npr. crnac, slusa rep, druzi se s Biberom, nosi lancic i mnoge druge gluposti koje su samo u njihovim glavama smislene. E sad drugi je par postola sto je na ovome portalu jako puno drukera ferkana i vetelka,pa se dodje do zakljucka da su crveni jedino losi.

        Lose je zapravo to sto pojedinci podljezu primitivnim nagonima i niskim strastima,tj. hrane se na taj nacin. Lose je isto ne cinjenje nista od strane mjerodavnih,koji izostankom reakcije daju krila takvima. Onda se dogadja da ja ,a i ne samo ja imam manje obzira ,tj pletem po takvima….. dalje se zna gdje to vodi.


        0
        0

        0
    • dakako Prikaži

      Dani Honda i McLaren su jedan tim. Za mene postoji razlika jedino izmedju timskih navijaca i navijaca pojedinog vozaca. Ovi potonji su se pokazali kao veci bukaci,tj veci remetilacki faktor.


      0
      0

      0
  15. Blackhawk Prikaži

    Samo jedno pitanje – koja je razlika izmedju ovoga i Austina prosle godine?


    0
    0

    0
  16. Mika Hakkinen
    stoka Prikaži

    Kakva krivnja rosberga? A jos manje hamiltona. Pa cisti trkaci incident kakve kazne djelit za ovo? Ovaj se brani ovaj napada treba ih nagradit da se ovo vidi sto cesce jer su sva pretjecanja umjetna s nemogucnoscu obrane pod drsom. Pustite nek se trkaju i molite boga da se sudaraju i brane ovako i napadaju sto vise.
    Na kraju krajeva kazna nije imala nikakvig smisla jer ni na sto nije utjecala


    0
    0

    0
  17. Ayrton Senna
    Beethoven87 Donator Prikaži

    Mislim da trebamo pozvat Matea Beusana i njegovo “oko sokolovo” da nam razjasni malo ovaj slucaj i da svoj konacni, ultimativni i nepogrešivi sud…


    0
    0

    0
    • Ayrton Senna
      Beethoven87 Donator Prikaži

      ipak je tu previse pitanja: jel bilo prekršaja ili nije, za ili bez opomene, žuti ili crveni karton, prirodan ili neprirodan polozaj bolida, ocita namjera ili ne, i konacno, ispravna ili neispravna odluka sudaca itd…


      0
      0

      0
  18. Wolf
    hattrick Donator Prikaži

    Ma ja mislim da nitko od njih nije kriv.. čak mi im svakom od njih dao nekakvu nagradu za takve situcije.
    Bravo dečki samo nastavite sa ovim krljanjem, no sljedeći put to napravite kako bog zapovjeda, pa makar Verstapen opet pobijedio. :D


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.