Ricciardo: Ove pasice gledam kao zid

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 2 min 2 komentara

Daniel Ricciardo, Red Bull

O novim pasicama bilo je govora i prije nego je počeo prvi slobodni trening za VN Austrije, budući da se već tada primijetilo kako su žuti krajevi prilično visoki, te bi se bolid lako mogao oštetiti na njima. Odmah je to osjetio Max Verstappen, koji je prvo uništio prednje krilo, dok je drugi put izletio sa staze s puknutom osovinom. Ništa bolje nije prošao Daniil Kvyat, koji je u prvoj kvalifikacijskoj rundi snažno zajahao žute pasice u predzadnjem zavoju, što je rezultiralo pucanjem osovine i prilično velikim sudarom.

“Ove pasice gledam kao zid, jer znam da ću oštetiti bolid ako pređem preko žutog dijela. Mislim da ovo nije smiješna situacija, vidjeli smo nekoliko sudara i za mene je ovo važno. Ovdje je situacija kao i na svim ostalim stazama, ako odete preširoko, onda morate biti kažnjeni. Jasno mi je da se ovdje ošteti bolid, ali na uličnim stazama je stvar još gora.”

Vidjeli smo još nekoliko vozača koji su prešli preko visoke žute pasice, no prošli su s manjim oštećenjima, ili čak bez, kao Marcus Ericsson na trećem slobodnom treningu. Pitanje je kako će to izgledati kad bolid pun goriva pređe preko nje.


Odgovor

2 komentara

  1. Nigel Mansell
    The Simpsons Prikaži

    Rus je najavio kako će preko ovog zida prolazit ko David Coperfield kroz Kineski.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.