VN Belgije

25.-27. kolovoza 2017.

Hamilton ponovo najbrži, Perez razbio bolid u posljednjim sekundama

L Hamilton

Lewis Hamilton ponovo je odvozio najbolje vrijeme u Bakuu, ali ovaj put zaostatak je bio najmanji dosad. Nico Rosberg kasnio je tek nešto više od 2 desetinke sekunde. Ali, nije sve bilo tako sjajno za Mercedese. Bilo je nekoliko situacija kada je Hamilton morao spašavati bolid od barijera, a i Nico Rosberg se dobro okoristio izletnim zonama.

Ferrari se ponovo malo mučio sve do trenutka kada je Vettel u posljednjoj trećini treninga odradio jedan dobar krug na korištenim supersoft gumama koje su ovog vikenda najmekša komponenta koju je Pirelli spremio za ovaj vikend. Vettel je bio jedini vozač koji je svoje najbolje vrijeme odradio na korištenim gumama.

Force India je još jednom pokazala vrlo dobru formu jer su i Perez i Hulkenberg cijelo vrijeme bili pri vrhu, ali nažalost po njih trening nije završio u tom tonu. Perez je u posljednjem krugu htio nadoknaditi dvije desetinke zaostatka za Hulkenbergom pa je bio pohlepan u 15. zavoju gdje se jučer opekao i Ricciardo. Force India je dobro udarila u barijere i oštetio je stražnji ovjes.

Williams je nastupio samo s Felipeom Massom jer je Valtteri Bottas već na početku imao bliski susret s jednim šahtom u boksu koja je odletjela u zrak i oštetila njegov bočni usisnik. Rupa nije sanirana do kraja treninga i momčad ga nije osposobila za treći slobodni trening pa je Bottas propustio postaviti vrijeme.

Kvalifikacije se voze danas u 15 sati po našem vremenu.

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

VN Belgije- raspored vikenda
1. trening 25. kolovoza u 10:00
2. trening 25. kolovoza u 14:00
3. trening 26. kolovoza u 11:00
Kvalifikacije 26. kolovoza u 14:00
Utrka 27. kolovoza u 14:00
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kako ste reagirali na uvođenje "halo" sustava?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN SAD-a!