U Williamsu razočarani kvalifikacijama

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 2 min 0 komentara

Valtteri Bottas, Williams

Nakon uvjeravanja da je Monako bio samo noćna mora, hladan tuš pristigao je za momčad Williams. Budući da imaju još uvijek najbrži motor u Formuli 1, nadali su se biti barem treća najbrža momčad na VN Kanade. Ispostavilo se da to nije slučaj, već da ih je Red Bull debelo prešišao čak i na ovoj stazi, gdje su trebali imati prednost. Valtteri Bottas i Felipe Massa startat će iz četvrtog reda, što je njihov najlošiji plasman u Kanadi od početka turbo ere.

“Mislim da smo izvukli iz auta ono što se moglo”, rekao je Rob Smedley. “Razočaravajuće je doći ovdje i imati četvrti najbrži auto, ali to je trenutno činjenica s kojoj se moramo suočiti. Znamo to i moramo se fokusirati da to u budućnosti poboljšamo.”

Pohvalio je i Felipea Massu, za kojeg kaže da je odvozio sjajne kvalifikacije s obzirom na bolid koji je bio prilično oštećen.

“Felipe je odradio sjajan posao, a mi mu nažalost nismo mogli pružiti maksimalne performanse zbog sudara koji se dogodio na prvom slobodnom treningu. Mislim da bi bez toga uspio biti ispred Kimija Raikkonena. Još je uvijek puno toga otvoreno.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.