VN Kanade
9.-11. lipnja 2017.

Heineken i F1 objavili suradnju – Monza ostaje u kalendaru!

Formula 1 i Heineken

Heineken i Formula 1 su potpisali višegodišnji ugovor u suradnji, a osim uobičajenih izjava kako je upravo ovo partnerstvo idealno za strateške ciljeve jedne i druge strane – ono što će navijačima biti puno zanimljivije jest jedna opipljiva činjenica, a ona glasi da će VN Italije na Monzi ostati u kalendaru Formule 1!

Heineken je postao naslovni partner utrke, te će se ona već od ove godine službeno zvati “Formula 1 Gran Premio Heineken D’Italia 2016”, a u službenom prioćenju rečeno je kako će se to nastaviti i u godinama koje golaze.

Na bolidima neće biti Heinekenovih znakova, ali će od 2017. biti službeni partneri tri utrke.

Obzirom da Formulu 1 na godišnjoj razini prati oko 400 milijuna gledatelja – ovo je samo još jedna velika suradnja Nizozemaca s velikim sportskim događajima, obzirom da već dugo uspješno posluju s UEFA Ligom prvaka i svjetskim prvenstvom u ragbiju.

Naravno, središnja poruka suradnje bit će “If You Drive, Never Drink”, pa su se i Formula 1 i Heineken potrudili da već sada naglase važnost osobne odgovornosti svakog vozača.

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

4 komentara

 1. zekohonda Donator

  bernie još uvijek nije potvrdio monzu za sljedeće godine ”It is probably going to help” , ali je zato iskoristio priliku da zaprijeti montrealu:
  ”Ecclestone, meanwhile, was on Thursday sounding less upbeat about the future of the popular Canadian grand prix, revealing he is disappointed that efforts to improve the ageing circuit facilities have so far not borne any fruit.
  “Probably the contract’s in doubt,” he said. “When you have a contract, normally the terms are set out in what people are supposed to do, both sides. It’s been forgotten a little bit from the city.””
  0
 2. Bernie daj rundu okreni..
  0
 3. “If You Drive, Never Drink”

  Okk, stat ću pa ću se napit ko i dosad. Jer kad voziš i piješ postoji mogućnost da prospeš bzvze.
  0
 4. Ajde da bar jednom ne bude sretan samo Bernie:)
  0
VN Kanade - raspored vikenda
1. trening 9. lipnja u 16:00
2. trening 9. lipnja u 20:00
3. trening 10. lipnja u 16:00
Kvalifikacije 10. lipnja u 19:00
Utrka 11. lipnja u 20:00
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Tko je bio vozač utrke na VN Monaka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN Mađarske!