VN Malezije

29. rujna-1. listopada 2017.

Korisnički panel

- RegistracijaZaboravio sam lozinku |

Najnovije s foruma

Verstappen: Trebali bi biti brži od Ferrarija

Capture

S obzirom da su na prošle dvije utrke završili ispred Ferrarija, Max Verstappen se nada kako to može biti slučaj i na VN Kanade. Austrijska momčad ima dvije pobjede na ovoj stazi, iz 2013. i 2014., dok Ferrarijeva zadnja datira iz davne 2004. godine. Alonso je prije šest godina osvojio treće mjesto, te je to zadnje postolje Ferrarija na ovoj stazi, dok je od 2011. do danas, Red Bull ostvario čak pet. Pokaže li se nadograđeni Renaultov motor konkurentan, Red Bull neće biti samo prijetnja Ferrariju, već i Mercedesu.

“Mercedes je još uvijek prejak, ali trebali bi biti u stanju pobijediti Ferrari, stoga se nadam postolju ovaj vikend”, rekao je Max na svojoj službenoj stranici.

Osvrnuo se i na sudare u Monaku, zbog kojih nije dobio toliko kritika koliko je mogao, budući da su neki vozači za slične situacije bili žestoko “kažnjavani” od strane medija. Nakon dva nastupa u Monaku, Verstappen još nije ugledao kockastu zastavicu, iako je oba puta bio vrlo brz i atraktivan za gledati.

“Naravno da je bilo dosta kritika, ali mislim da je to dobro. Na kraju, to me čini jačim. Ako kažu za takve stvari “ahh, dogodi se”, onda zasigurno neću ništa naučiti iz toga.”

Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Komentiraj

7 komentara

 1. hattrick Donator

  A Ferrari bi trebao biti brži od Mercedesa.. dok Mercedes od svih. ako se držimo neke ‘timske’ logike. :D
  0
 2. Ovi se sprdaju s Ferrarijem.
  0
 3. Samo da ispravim admina zadnji podijum je osvojio Alonso 2013 kada je zavrsio drugi :) naravno uz 2010 kad je bio 3.
  Sto se tice Maxove izjave bumo videli :D
  0
 4. S obzirom da su svu lošu sreću ispucali, s obzirom da stižu nove nadogradnje i pod uvijetom da se kvale poboljšaju onda ne vidim RB ispred Ferrarija. Ili sam samo stekao takav dojam ili se već nakon 2 utrke Ferrari totalno otpisao što među Mercom i RB-om pa i navijačima. AKO se kvale poboljšaju to će biti druga pjesma jer race pace je odličan, samo hebiga, ne vrijedi ti to kad se probijaš kroz kolonu…bit će zanimljivo ovaj vikend to sam siguran.
  0
VN Malezije - raspored vikenda
1. trening 29. rujna u 05:00
2. trening 29. rujna u 09:00
3. trening 30. rujna u 08:00
Kvalifikacije 30. rujna u 11:00
Utrka 1. listopada u 9:00
Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Anketa

Tko snosi najviše krivice za sudar na startu?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN Meksika!