VN Malezije

29. rujna-1. listopada 2017.

Korisnički panel

- RegistracijaZaboravio sam lozinku |

Najnovije s foruma

Perez: Trenutno sam na vrhuncu forme

Sergio Perez

Sergio Perez

Sergio Perez vjeruje da se trenunto nalazi na vrhuncu svoje vozačke karijere te da zaslužuje priliku u nekoj boljoj momčadi da pokaže sve što zna. Nakon osvajanja postolja u Monaku, Perez je istaknuo kako se popravio u nekoliko područja otkako je započeo svoj put u Formuli 1.

“Trenutno sam na vrhuncu forme. Mnogo sam se poboljšao otkako sam došao u Formulu 1, stoga se nadam da ću dobiti priliku voziti konkurentan auto kako bih pokazao što sve mogu. Nema sumnje da sam se najviše poboljšao u kvalifikacijama. Također sam se poboljšao u utrci te u čuvanju guma. Ali, gledajući na prošlu sezonu, najveći napredak se dogodio u kvalifikacijama.”

“Ponosan sam na stvari koje sam učinio s bolidima koje sam imao na raspolaganju. Mislim da moja postolja dovoljno govore sama za sebe. To je ono po čemu bi se trebala mjeriti moja karijera.”

Sergio Perez je u zadnje tri sezone osvojio tri postolja za Force Indiju, što je 75% svih postolja indijske momčadi. Prvo je osvojio Giancarlo Fisichella na VN Belgije 2009. godine kada je završio na drugom mjestu. Ostala tri postolja, koja su ujedno i tri treća mjesta, osvojena su na VN Bahreina 2014., VN Rusije 2015. i VN Monaka 2016. od strane Sergija Pereza.

Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Komentiraj

2 komentara

  1. Perez me ugodno iznenadio ove sezone, nisam očekivao da će biti toliko bolji od Hulka iako sam vjerovao u njega od početka. Samo neka tako nastavi i neka se Hulk malo probudi i mislim da Force Indiu čeka još jedna izvrsna sezona.
    0
  2. Onda si u top 10 na mom predictoru :D
    0
VN Malezije - raspored vikenda
1. trening 29. rujna u 05:00
2. trening 29. rujna u 09:00
3. trening 30. rujna u 08:00
Kvalifikacije 30. rujna u 11:00
Utrka 1. listopada u 9:00
Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Anketa

Tko snosi najviše krivice za sudar na startu?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN Meksika!