VN Belgije

25.-27. kolovoza 2017.

Korisnički panel

- RegistracijaZaboravio sam lozinku |

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Prost: Neodređen sam oko mišljenja za Haas

Haas F1

Haas F1

Četverostruki svjetski prvak Formule 1 i trenutni ambasador Renaultove tvorničke momčad, Alain Prost, izjavio je da još nije siguran oko mišljenja za Haas. Podsjetimo da je Francuz bio u uskom krugu za šefa momčadi, no u zadnji tren je otpao, a kao razlog se navode njegovi loši rezultati i još gore poslovanje u vlastitom timu Prost GP.

“Neodređen sam oko mišljenja za Haas F1 tim. S jedne strane, ovo je 100% pozitivna stvar za Formulu 1. Oni kao tim odlično iskorištavaju pravila, ali brzo su dosegli limit. Oni neće imati sposobnost da nastave napredovati. No, to je njihov izbor. Također mogu razumijeti reakcije nekih momčadi, recimo Williamsa, jer tim poput Haasa može jednostavno kupovati dijelove vamo i tamo. Uostalom, da uradite sve sami, to je nešto drugo, to nije isti posao.”

Haas F1 tim krenuo je vrlo dobro u novu sezonu, te ubrzo postao prava mala senzacija. No, sve je splasnulo zadnjih utrka, gdje Grosjean i Gutierrez nisu uspjeli zabilježiti značajnije rezultate. U posljednje četiri utrke, samo je Grosjean jednom osvajao bodove, i to baš na kaotičnoj VN Rusije, gdje je pola bolida bilo u problemima.

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

VN Belgije- raspored vikenda
1. trening 25. kolovoza u 10:00
2. trening 25. kolovoza u 14:00
3. trening 26. kolovoza u 11:00
Kvalifikacije 26. kolovoza u 14:00
Utrka 27. kolovoza u 14:00
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kako ste reagirali na uvođenje "halo" sustava?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN SAD-a!