Magnussen: MP4-30 je mnogo mirniji od MP4-29

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 9 godina 1 min 0 komentara

Magnussen

Kevin Magnussen je na današnjim testiranjima u Barceloni prvi put sjeo za volan novog McLarena MP4-30. Danac kaže kako je sjajan osjećaj ponovno se vratiti u kokpit F1 bolida kojeg nije vozio od prošlogodišnjeg testa u Abu Dhabiju. Iako je odvozio samo 39 krugova, postavio je uvjerljivo najbrže vrijeme koje je ekipa McLarena zabilježila otkako su na stazi Catalunya. Curenje ulja iz motora je danas uništilo Kevinov dan koji se doimao vrlo dobar. Nakon testiranja je dao usporedbu prošlogodišnjeg i ovogodišnjeg bolida:

“Ovogodišnji auto se zaista mnogo razlikuje od prošlogodišnjeg. Konzistentniji je, predvidljiviji i mnogo mirniji. Još nije dovoljno brz, ali ima dobar potencijal za napredak i očito je da još dosta toga ima doći. Mislim da McLaren Honda može imati dobar bolid ako nastave ovim smjerom.”

“Lijepo je ponovno se vratiti u bolid. Uvijek uživam kada mogu voziti nove bolide, pa tako ni ovaj dan nije bio iznimka. Mogu vidjeti kako je mnogo stvari na kojima smo radili prošle godine sada u ovom bolidu.”

Sutra je zadnji dan predsezonskih testiranja i volan McLaren Honde će preuzeti Jenson Button.


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.