Dennis: McLaren će biti idući prvak nakon Mercedesa

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 2 min 10 komentara

Ron Dennis

Ron Dennis

Šef McLarena Ron Dennis izrekao je hrabro predviđanje da će njegova momčad biti ta koja će zaustaviti dominaciju Mercedesa. Iako su prošle godine završili 9. u ukupnom poretku konstruktora i nisu se ni približili pobjedničkom postolju – Dennis vjeruje da će nova pravila iduće sezone pružiti priliku Alonsu i Buttonu da se bore za titulu.

Otkad se Honda vratila u Formulu 1 McLaren se muči s performansama, a najbolji rezultat prošle godine bilo je peto mjesto za Alonsa u Mađarskoj. Ove godine najbolje što su uspjeli je šesto mjesto.

“Iskreno vjerujem da će idući svjetski prvak nakon Mercedesa biti McLaren. Stići ćemo do tog cilja prije drugih ljudi. To je izazovno, ali čvrsto vjerujem u tehničku sposobnost naših ljudi i Honde.”

68-godišnjakova tvrdnja možda zvuči nevjerojatno, ali treća godina navodno će biti dovoljna da Honda riješi svoje probleme, dok bi McLarenov dizajnerski tim mogao zablistati pod novim tehničkim pravilnikom za 2017. godinu.

“Mislim da možemo pobjeđivati. Ne želim predviđati svjetska prvenstva, ali imam osjećaj da će za sve nas biti veliki zadatak svrgnuti Mercedes s trona, ali imam razlog vjerovati da će McLaren Honda stići tamo prije svih ostalih.”


Odgovor

10 komentara

    • Mclaren
      raca Prikaži

      Zašto nisu normalni? Pa ni sa Mercedesom nisu odma bili prvaci. Ko veli da će uvijek biti ovako sa Hondom? Druga je stvar što smo mi nestrpljivi. Ja prvi


      0
      0

      0
  1. Stefan Bellof
    pigmalion Prikaži

    Lijepo zvuči, ali teško – teško ostvarivo.
    Ron, ti si moj čovjek, ali čemu ovaj lažnjak, ova patetična spika? Trebaš love?


    0
    0

    0
  2. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Cini mi se da se nesto veliko sprema za 2017 i vec sam dosadan s time ali velika je vjerovatnost da je alonso znao za to kao i hamilton za 2014


    0
    0

    0
    • Mclaren
      raca Prikaži

      Ne. Nije ista situacija. Alonso je računao na mogući potencijal Honde i McLarena, dok je Lewis (moje mišljenje, koje ne mora biti ispravno) imao konkretnije podatke. Bar ako se uzdamo na Bernijevoj izjavi kako su u Mercedesu imali puno ranije specifikacije za novi motor


      0
      0

      0
  3. Mercedes
    hrcfaca Prikaži

    Očito Mclaren zna nešto što malo tko zna, jer inače ćemu ovakve najave!


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.