VN Malezije

29. rujna-1. listopada 2017.

Korisnički panel

- RegistracijaZaboravio sam lozinku |

Najnovije s foruma

Dennis: McLaren će biti idući prvak nakon Mercedesa

Ron Dennis

Ron Dennis

Šef McLarena Ron Dennis izrekao je hrabro predviđanje da će njegova momčad biti ta koja će zaustaviti dominaciju Mercedesa. Iako su prošle godine završili 9. u ukupnom poretku konstruktora i nisu se ni približili pobjedničkom postolju – Dennis vjeruje da će nova pravila iduće sezone pružiti priliku Alonsu i Buttonu da se bore za titulu.

Otkad se Honda vratila u Formulu 1 McLaren se muči s performansama, a najbolji rezultat prošle godine bilo je peto mjesto za Alonsa u Mađarskoj. Ove godine najbolje što su uspjeli je šesto mjesto.

“Iskreno vjerujem da će idući svjetski prvak nakon Mercedesa biti McLaren. Stići ćemo do tog cilja prije drugih ljudi. To je izazovno, ali čvrsto vjerujem u tehničku sposobnost naših ljudi i Honde.”

68-godišnjakova tvrdnja možda zvuči nevjerojatno, ali treća godina navodno će biti dovoljna da Honda riješi svoje probleme, dok bi McLarenov dizajnerski tim mogao zablistati pod novim tehničkim pravilnikom za 2017. godinu.

“Mislim da možemo pobjeđivati. Ne želim predviđati svjetska prvenstva, ali imam osjećaj da će za sve nas biti veliki zadatak svrgnuti Mercedes s trona, ali imam razlog vjerovati da će McLaren Honda stići tamo prije svih ostalih.”

Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Komentiraj

10 komentara

 1. Očito Mclaren zna nešto što malo tko zna, jer inače ćemu ovakve najave!
  0
 2. Cini mi se da se nesto veliko sprema za 2017 i vec sam dosadan s time ali velika je vjerovatnost da je alonso znao za to kao i hamilton za 2014
  0
  • Ne. Nije ista situacija. Alonso je računao na mogući potencijal Honde i McLarena, dok je Lewis (moje mišljenje, koje ne mora biti ispravno) imao konkretnije podatke. Bar ako se uzdamo na Bernijevoj izjavi kako su u Mercedesu imali puno ranije specifikacije za novi motor
   0
 3. Lijepo zvuči, ali teško – teško ostvarivo.
  Ron, ti si moj čovjek, ali čemu ovaj lažnjak, ova patetična spika? Trebaš love?
  0
VN Malezije - raspored vikenda
1. trening 29. rujna u 05:00
2. trening 29. rujna u 09:00
3. trening 30. rujna u 08:00
Kvalifikacije 30. rujna u 11:00
Utrka 1. listopada u 9:00
Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Anketa

Tko snosi najviše krivice za sudar na startu?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN Meksika!