1. predsezonski test
27. veljače 2017. u 9h

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Verstappen: Bit će teško ponovno pobijediti

Pobjednik prošle Velike nagrade, Max Verstappen, kaže kako će biti teško uknjižiti još jedan trijumf do kraja ove sezone. Razlog tome su aktualni prvaci, koji su još uvijek velesila te vode u poretku konstruktora i vozača. Toga je svjestan i najmlađi pobjednik Formule 1, koji kaže da se tek nakon par dana sleglo ogromno uzbuđenje zbog događaja na VN Španjolske.

“Bilo je veliko postignuće pobijediti na utrci. Imao sam par dana da stvarno shvatim što se dogodilo, i da, osjećaj je i dalje izvanredan. Ovo je također i veliko postignuće za momčad, iskoristili smo najbolje nesreću Mercedesa.”

“Naravno da bih sezonu volio završiti s više pobjeda, ali Mercedes još uvijek ima prednost. Ja ću dalje nastaviti raditi ono što i do sada, pokušati dati sve od sebe u utrkama. Morate biti realni, Mercedes je prilično jak. Mi moramo nastaviti pritiskati i pokušati osvojiti još poneko postolje.”

“Ubrzo bi trebali dobiti unaprijeđen motor, stoga bi nas to trebalo približiti Mercedesu. Kao što ste mogli vidjeti u Barceloni, borili smo se s Ferrarijem i to je vrlo pozitivno. Definitivno smo na putu da počnemo ponovno pobijeđivati.”

Ne želite gledati reklame?
Vezane teme: #Verstappen

Komentiraj

4 komentara

  1. Kako to da nema komentara?

    0

    0
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kakve su vam prve reakcije na nove bolide?

Rezultati

Loading ... Loading ...