VN Malezije

29. rujna-1. listopada 2017.

Korisnički panel

- RegistracijaZaboravio sam lozinku |

Najnovije s foruma

Verstappen: Bit će teško ponovno pobijediti

Max Verstappen, Sebastian Vettel

Pobjednik prošle Velike nagrade, Max Verstappen, kaže kako će biti teško uknjižiti još jedan trijumf do kraja ove sezone. Razlog tome su aktualni prvaci, koji su još uvijek velesila te vode u poretku konstruktora i vozača. Toga je svjestan i najmlađi pobjednik Formule 1, koji kaže da se tek nakon par dana sleglo ogromno uzbuđenje zbog događaja na VN Španjolske.

“Bilo je veliko postignuće pobijediti na utrci. Imao sam par dana da stvarno shvatim što se dogodilo, i da, osjećaj je i dalje izvanredan. Ovo je također i veliko postignuće za momčad, iskoristili smo najbolje nesreću Mercedesa.”

“Naravno da bih sezonu volio završiti s više pobjeda, ali Mercedes još uvijek ima prednost. Ja ću dalje nastaviti raditi ono što i do sada, pokušati dati sve od sebe u utrkama. Morate biti realni, Mercedes je prilično jak. Mi moramo nastaviti pritiskati i pokušati osvojiti još poneko postolje.”

“Ubrzo bi trebali dobiti unaprijeđen motor, stoga bi nas to trebalo približiti Mercedesu. Kao što ste mogli vidjeti u Barceloni, borili smo se s Ferrarijem i to je vrlo pozitivno. Definitivno smo na putu da počnemo ponovno pobijeđivati.”

Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Komentiraj

4 komentara

  1. Kako to da nema komentara?
    0
VN Malezije - raspored vikenda
1. trening 29. rujna u 05:00
2. trening 29. rujna u 09:00
3. trening 30. rujna u 08:00
Kvalifikacije 30. rujna u 11:00
Utrka 1. listopada u 9:00
Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Anketa

Tko snosi najviše krivice za sudar na startu?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN Meksika!