Mercedes u posljednji trenutak pozvao Wehrleina da testira za njih

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 1 min 4 komentara

Pascal Wehrlein

Iako je Esteban Ocon bio predviđen za današnji test u Mercedesu u Barceloni – ekipa iz Brackleya u posljednji je trenutak pozvala njihovu mladu nadu Pascala Wehrleina. Iz Mercedesa su poručili da žele iskusnijeg vozača na ovom testu, ali nisu pojasnili zašto su to poželjeli tek sad.

Ocon je razočaran ovim raspletom situacije, ali će imati još jednu priliku na drugom unutarsezonskom testu u Silverstoneu gdje će Mercedes vjerojatno nastupiti s njim i Lewisom Hamiltonom.

Zanimljivo je također da je Ocon jučer testirao Renaultovu novu pogonsku jedinicu i danas je mogao postati jedini vozač koji je dan za danom isprobao Renaultov i Mercedesov motor.


Odgovor

4 komentara

  1. Juan Manuel Fangio
    Estoril Prikaži

    Mercedes se boji Red Bulla. A Ferrari je vjerojatno već prestignut jer se govori da novi Renault ima oko 30KS više. Daleko je ovo od gotovog prvenstva, daleko.


    0
    0

    0
  2. Honda
    zekohonda Donator Prikaži

    sumnjam da će vozit merca u silverstoneu.
    Then came the change of plans. Speed Week, a specialist German publication, wonders if Mercedes baulked at the last minute at the idea that using Ocon might be contrary to the team’s interests. That is because Mercedes has loaned the 19-year-old to Renault this year, where he is reserve driver. Indeed, Ocon drove the yellow car in Barcelona on Tuesday..
    nisam ja džabe komentiro da je čudna situacija pod ‘tko će testirati ovog tjedna u barceloni’. :)


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.