1. predsezonski test
8
1
dana,
1
7
sati,
3
7
minuta,
2
5
sekunda

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Rosberg: Hamilton će uzvratiti udarac

Nico Rosberg vjeruje da je njegov momčadski kolega dovoljno mentalno snažan da uzvrati udarac nakon lošeg ulaska u tekuću sezonu, što zbog loših startova, sudara, a što zbog kvarova na bolidu. Rosberg je pobijedio na sve četiri utrke, a ako pogledamo prošlu sezonu to ukupno čini niz od sedam uzastopnih pobjeda. Na tablici sada ima 43 boda prednosti pred Lewisom.

U povijesti Formule 1 još se nije dogodilo da vozač pobijedi na prve četiri utrke sezone i izgubi naslov, ali u igri je još 425 bodova i Rosberg se ne zalijeće s očekivanjima.

“Ti vozači [koji su osvojili prve četiri utrke] nisu imali Lewisa Hamiltona kao timskog kolegu. To je bitka u kojoj moram pobijediti. Još je prerano za pričati o tome.”

“Lewis vozi dobro kao i uvijek, kao što ste vidjeli prošlih vikenda. Uzvratit će udarac. Uvijek je pokazao da u glavi nema problema s time i siguran sam da će biti borbi izemđu nas dvojice. Uvijek će biti teško protiv njega.”

Rosberg se nije složio s izjavom da su ove četiri pobjede ostvarene lagano:

“Pobjeđivati u F1 utrci nije kao da šutirate na prazan gol, mislim da to nije dobra usporedba. Nije nešto što sam mogao očekivati, ali tako je kako je i vrlo sam sretan zbog toga.”

“Ovo su bile izvrsne četiri utrke, uživao sam u njima i svjestan sam da se to neće nastaviti zauvijek.”

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

Jedan komentar

  1. Odmjeren i prizeman kao i uvijek.

     
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Tko će iduće godine voziti za Mercedes?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Top članci ovog tjedna