Button: Još uvijek nismo imali čist trkaći vikend

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 1 min 10 komentara

Jenson Button

Start McLaren Honde u novu sezonu svakako je bio puno bolji nego onaj u 2015., no ovakva forma je daleko od apetita McLarena i Honde. Jedine bodove u prve tri utrke osvojio je Stoffel Vandoorne, i to u svojoj prvoj F1 utrci, na VN Bahreina, kada je osvojio 10. mjesto. Jenson Button vozi sedmu sezonu za McLaren, a zadnje četiri godine vozi prosječne ili ispodprosječne bolide, a osvojio je samo jedno postolje, i to na VN Australije 2014. Britanac kaže kako McLaren još uvijek nije imao čisti trkaći vikend, ali i to da se još puno mora raditi na tempu u utrci.

“Još uvijek nismo imali čisti trkaći vikend. Kroz treninge i kvalifikacije smo mogli vidjeti neke obećavajuće rezultate, ali kroz utrku bi nam bilo teško održati ih na toj razini. Važno je da je bolid dobar i da se krećemo u dobrom smjeru. Lako je reći da smo u prve tri utrke zaslužili više, jednostavno moramo spojiti sva tri dana kako bi došli do bodova.”

 


Odgovor

10 komentara

  1. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Aj da vidimo i taj čisti vikend.


    0
    0

    0
  2. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Ah da su mi sad ona misljenja s kraja 2014 kako honda ima najbolje v6 motore i o pobjedi u melbourneu ah…i od tad je proslo ohoho vremena i nazalost sad imam potpuno drukciju sliku o mch vald ce ju 2017 vratit na staro


    0
    0

    0
    • Fernando Alonso
      Mr.Spaceguy Donator Prikaži

      Vidiš ja baš imam pozitivnu sliku. Jer je ekipa puno realnija. Boullier je rekao da vozači znaju što Honda ima u planu napraviti ove sezone te da su zadovoljni s onim što im je Honda pokazala s planiranim upgradeom. Ja očekujem da će do kraja sezone biti peta ekipa.


      0
      0

      0
      • Znam sve Prikaži

        Ja do kraja sezone ne ocekujem da ce bit top 5 ekipa jer Merc , RB , Ferrari su konstantni godinama a Williams je ok , ali ocekujem sljedece godine McLaren u top 3 ekipe . Jer koliko sam na nekim izvorima i izjavama shvatio sljedeca godina ide njima u korist a Mercu ne tako da je ovo mozda mercova zadnja godina ovog desetljeca .


        0
        0

        0
      • Sebastian Vettel
        senja Prikaži

        Ja mislim da ni sljedeće godine neće biti među tri. Red Bull, Mercedes i Ferrari će i dalje ostati ispred. Ali mislim da se sljedeće godine Red Bull vraća na sami vrh.


        0
        0

        0
      • Znam sve Prikaži

        Senja ja sam samo rekao ono sto sam istrazio a to je prica o McLarenu koji ce bit u top3 sljedece godine a za RB netreba govoriti jer RB uvijek pojede sve timove u aerodinamici .


        0
        0

        0
      • Sebastian Vettel
        senja Prikaži

        Pa ispred koga od ova tri ga misliš utrpati ako misliš da će biti u top 3? I ovi ostali što lupaju minuse. Samo se nadajte, ali u top 3 ih nećete vidjeti.


        0
        0

        0
      • Znam sve Prikaži

        Senja vec sam negdje rekao da ce sljedece sezone bit McLren u top 3 ne ove jer smatram da ce sljedece sezone Merc spast sa vrha a u sljedecoj se prema njima kroje pravila


        0
        0

        0
      • Sebastian Vettel
        senja Prikaži

        I ja mislim da će Mercedes pasti s vrha. Ali svejedno mislim da neće ispasti iz top 3…


        0
        0

        0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.