Helmut Marko: Verstappen će biti promoviran u Red Bull 2017. [anketa]

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 1 min 23 komentara

Verstappen, Helmut Marko

Helmut Marko gotovo je potvrdio da će Max Verstappen biti promoviran sljedeće godine iz Toro Rossa u Red Bull. Nije tajna da se upravo Helmut najviše zalaže za mladog Nizozemca, koji pokazuje svu raskoš svog talenta zadnjih godinu i pol. To znači da će netko od sadašnjih vozača Red Bulla izgubiti svoje mjesto, stoga će unutarmomčadska borba u austrijskoj momčadi biti velika.

“Vrlo dobri vozači bi proveli maksimalno dvije godine u Toro Rossu, a onda bi bili promovirani u Red Bull. A Verstappen je ekstremno dobar vozač”, rekao je Helmut.

Ovo bi moglo značiti da će Daniil Kvjat biti vraćen u Toro Rosso, s obzirom da je Ricciardo pod ugovorom, i da ostvaruje bolje rezultate.

Zaslužuje li Verstappen mjesto u Red Bullu?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Odgovor

23 komentara

  1. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    I šta kad dođe u RedBull? Ricciardo će ga pojesti za doručak i onda će cviliti protiv tima kako favoriziraju Riccija. Pa će put pod noge u drugu ekipu nakon godine dana.


    0
    0

    0
  2. Bernie Ecclestone
    Ferrari1345 Prikaži

    Znači bez obzira na rezultate će otići u Red Bull, pa makar Sainz Jr. bio bolji ove sezone. Šamar Kvyatu i Sainzu jer bez obzira koliko bili bolji nakraju će biti istjerani iz momčadi samo zbog potencijalno dobrog vozača zvanog Verstappen. Nebi rekao neočekivano jer se ovako šta očekivalo od samog početka. Helmut izrazito vjeruje i gurat će ga do kraja pa makar ne uspio
    No, da se mene pita on još ne zavrijeđuje veliku momčad zvanu Red Bull kako zbog godina tako i iskustva


    0
    0

    0
  3. Ferrari
    pero iz bukurešta Prikaži

    Mogo bi Kvyat kao Buemi… Noga u guzicu ilitiga nazvati ful kul imenom “test vozač”…


    0
    0

    0
  4. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    Trebalo bi dodati da je tata Jos “zaprijetio” da će, ukoliko sinčina ne dobije mjesto u štali velikih bikova, početi polako pregovarati sa Mercedesom i Ferrarijem.


    0
    0

    0
  5. Maurizio Arrivabene
    Kuštelaar Prikaži

    “Vrlo dobri vozači bi proveli maksimalno dvije godine u Toro Rossu, a onda bi bili promovirani u Red Bull.”
    Da, Helmute, ili završe kao Buemi, Alguersuari i Vergne! Ako se Red Bullu dogode dvije godine kao posljednje dvije, i Max nis ne napravi, po Helmutovim pravilima ce opet netko bit promoviran u Red Bull, a Max ce karijeru zavrsit sa 20 godina, i pridruzit se gore navedenom trojcu…koji ce vrlo izgledno bit pojacan za jos jednog clana, Kvyata! Eveeeentualno, ako Ricciardo nade novu momcad, pa Max ostane vozac broj 1…

    A odgovor na anketu: Da, zasluzuje, ali jednako toliko zasluzuje i Sainz!


    0
    0

    0
  6. Sebastian Vettel
    senja Prikaži

    Da, ali ne još…


    0
    0

    0
  7. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Jao i taj helmut vise…njemu max bog ili sta vec…odlican je nekazem ja nista ali ekstremno dobar,novi senna,bolji od svih pa to je vec postalo suludo.


    0
    0

    0
  8. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Ovo neće dobro završiti, nikako…..prerano je za to. Sigurno će sad Sainz biti motiviran kad nešto takvo čuje a sezona je tek počela…. Sainz je jako dobar vozač, ako Versappen zaslužuje bolje mjesto onda i on zaslužuje. Kvyat nije loš, treba mu dati još prilike.
    …tatica Jos će sve sredit sineku, kao što je i do sada….


    0
    0

    0
  9. David Croft
    Ferrari Prikaži

    Mislim da ovo nije dobra odluka.
    Ne razumijem ovu odluku da se već zna. Što, ako Sainz pobjedi Maxa?
    Kako je to fer prema starijem vozaču od Maxa? Ili još gore Kvyatu? Čovjek ma dva postolja, dobio prošle godine Riccia za nekoliko bodova (malo, ali svejedno).
    Bezveze skroz…očito da netko gura tu. (hint Joss The Boss)


    0
    0

    0
    • Sebastian Vettel
      mzf1 Prikaži

      Što ako Sainz pobjedi? Pa bili bi 1:1, opet dovoljno da se uzme Maxa.
      Fer prema starijem vozaču? Otkad se u F1 vozači biraju po starosti, osim kad to smeta jer je vozač prestar, pa je bolje uzeti nekog mlađeg s kim ćeš postupno graditi momčad.
      Fer prema Kvjatu? Nema tu pristojnosti, ako čisto dobije Ricciarda ove godine, garantiran ti da će ga zadržati, ako ne što tu nije fer da ga šutnu.
      Koja je to Joss faca i element i kakav on utjecaj može imati na ikoga u RB-u a pogotovo na Marka. Lik totalno nebitan u ciloj priči, bez veza, utjecaja, novca, ostavštine u F1, bilo čega zbog čega bi ga neko nešto pita, a pogotovo nešto tako važno ko izbor vozača u financijski neovisnoj momčadi.


      0
      0

      0
  10. Mclaren
    raca Prikaži

    Sainz i Kvyat ne pokazuju ništa manje,ali ovi vode momčad i odluka će biti njihova, ma kako se ona pokazala. Uglavnom, Max u RB-u ne će biti promašaj


    0
    0

    0
  11. Blackhawk Prikaži

    Vozači se ne vraćaju iz Red Bulla u STR tako da će, u tom slučaju, Kvyat sreću morati tražiti negdje drugo. Force India, Williams… Ima momčadi koje bi ga htjele


    0
    0

    0
  12. zigorec Prikaži

    Čini mi se kako je to malo preuranjena odluka, ne u sezoni već u razvoju vozača. Red Bull bi iduće godine opet mogao biti jedan od favorita za ukupnog pobjednika (konstruktorski ili vozački), a smatram kako je Verstappen ipak još dovoljno neiskusan za takvu momčad i takav bolid. Da se razumijemo, isto mislim i za Sainza. Za njih dvojicu bi bilo najbolje (za njihov razvoj) da stiču iskustva još jednu sezonu u ipak slabijem timu, u kojem nisu tako visoka očekivanja. Netko je dao primjer Hamiltona koji je kao novak u F1 bio u top ekipi, ali to je baš kontraargument jer bi te godine svaki iole iskusniji vozač od Hamiltona osvojio prvenstvo, tako da to baš i nije pozitivan primjer.


    0
    0

    0
  13. Honda
    zekohonda Donator Prikaži

    nisam odgovorio na pitanje. pričeko bi još barem ljetnu stanku za odgovor.


    0
    0

    0
  14. Lady Prikaži

    Ako Kvyat zbog toga dobije nogu, onda mi ovaj potez i nije drag jer smatram Kyata jako dobrim vozačem…..ali, voljela bi sljedeće godine vidijet Maxa uz Ricciarda po moućnosti u jakom Red Bullu.
    Sainz nek dođe godinu kasnije….


    0
    0

    0
  15. Tonni44_SF Prikaži

    Ma nema veze neka dođe Verstappen u Rbr, pa ionako neće imati pobjednicki bolid ni 2017., jer su Matteschiez, Horner, Marko svojim gunđanjem ” otjerali” sebi ekskluzivnog dobavljača motora i tako uprskali stvar. Kvyat bi mogao cak i ostati ako Raikkonen ode iz Ferrarija na kraju 2016., što znači da će Ricciardo vjv u Ferrari. U suprotnom da ova prva teorija ne zaživi, a Verstappen stvarno pokuca na vrata, onda ce Kvyat po onome sto mi je sad najizglednije put Renaulta ili Hassa, jer Palmer odnosno Guttierez dosada nisu opravdali svoja očekivanja, no Guttierez nije ruku na srce imao ni srece do sada, pa s njim treba pricekati. Ima tu jos puno mladih talenta koji cekaju u redu, kao napr. Ocon iz Renaulta, tako da oni koji se ne pokazu kako treba ove sezone( Palmer, Guttierez mozda, Haryanto, Kvyat) idu prema izlaznim vratima.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.