Rosberg: Još uvijek nismo vidjeli pravi Ferrari

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 1 min 0 komentara

Mercedes, Ferrari

Pobjednik dosadašnje dvije utrke prvenstva Formule 1, tvrdi kako još uvijek nismo vidjeli pravi Ferrari. Podjsetimo, u Australiji je Vettel već na samom startu utrke izbio na čelo poretka, da bi poslije u utrci izgubio vodstvo uslijed krive strategije crvenih. Snažan nastup Nijemca se očekivao i na VN Bahreina, no bio je primoran odustati već u krugu zagrijavanja, pa je sve palo na Kimija Raikkonena. Finac je po pitanju brzine konkurirao Rosbergu, no sve je uprskao lošim startom zbog kojeg je izgubio dragocjeno vrijeme dok se probijao kroz poredak.

“Ferrari je sposoban za velike stvari i mi moramo nastaviti pritiskati. Imali su neuspjeha koji su ih puno koštali, ali još uvijek nismo vidjeli pravi Ferrari. Mogli bi nam jako uzvratiti.”

Rosberg se malo osvrnuo i na utrku u Bahreinu:

“Kontrolirao sam sve, bili smo mudri u utrci. Privodili smo utrku kraju i postupali pametno. Kimi je pokazao brzinu u utrci i znamo da je Ferrari blizu.”

Ferrari već nakon dvije utrke zaostaje velikih 50 bodova za Mercedesom, a sam Rosberg ima 17 više od onoga što su skupili Vettel i Raikkonen.


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.