Rosberg priznao da su mnogo radili oko startova

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 1 min 1 komentara

12440237_1248214111874877_8864586623606686427_o_1873x1200

Vodeći čovjek u ukupnom poretku vozača, Nico Rosberg, priznao je da su u Mercedesu mnogo radili kako bi popravili start u utrku. Podsjetimo, na VN Australije Mercedesovi bolidi su imali nešto lošiji start od Ferrarijevih, te su već u prvom zavoju izgubili vodstvo. S obzirom da je Ferrari u utrci bio konkurentan, nije se nazirala nova dominantna pobjeda Mercedesa. Aktualni svjetski prvaci više nemaju dominantan bolid, i sada žustro rade na svakom području kako bi pokušali izgraditi prednost nad Ferrarijem.

“Da, jasno je da smo mnogo radili na tome (startovi). Sada je izazovnije startati budući da imamo izmjenjen sustav i jedno kvačilo, stoga je start mnogo teži nego što je bio prije. To je područje na koje smo se fokusirali.”

“Ali, zaista sam sretan bolidom kojeg imamo. Momčad je napravila nevjerojatan posao kako bi nam ponovno osigurala ovakav auto. Siguran sam da će sljedeće utrke biti odlične, i naravno zbog tijesne borbe s Ferrarijem.”


Odgovor

1 komentar

  1. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Štekali su oni sa startovima i prošle godine i isto su ovako pričali da će poraditi na njima….tu je Ferrari itekako jači. Vettel i Kimi su ih pretekli samo tako. Start bi mogao biti ključna stvar za obje momčadi ove sezone…naravno, ukoliko Ferrari pokaže dobru brzinu u utrkama i pametnije odluke od onih u Australiji.


    0
    0

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.