Ecclestone: Izdržali smo bez VN Francuske, izdržat ćemo i bez Monze (anketa)

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 1 min 7 komentara

Eddie Irvine i Michael Schumacher, Monza 1998.

Eddie Irvine i Michael Schumacher, Monza 1998.

Bernie Ecclesetone ponovno obara svojim izjavama te iz dana u dan dokazuje da razmišlja onako kako vjetar puše. Na tapetu je ponovno VN Italije i slavna Monza, koja je staza s najviše održanih utrka Formule 1. Jedna od najpoznatijih svjetskih staza ima ugovor još za ovu godinu, no za sljedeću je pod velikim uptinikom, ponajprije zbog pohlpenika Ecclestonea i njegovih prijatelja u Formuli 1. Nakon nove godine je izgledalo kako su Talijani pronašli rješenje da se Monzu zadrži u kalendaru, no izgleda kako do potpune realizacije ipak nije došlo.

“Monza ima ugovor za ovu godinu i naravno da će se utrka održati. 2017. je upitna. Mislim da nam nije potrebna VN Italije. Netko mi je jednom rekao da bez VN Francuske ne možemo imati Formulu 1, ali mi je i dalje imamo”, izjavio je Ecclestone.

Je li održavanja VN Italije krucijalno za Formulu 1?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Odgovor

7 komentara

  1. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Uzet VN Italije je samoubilački čin. Ovo bi sigurno izazvalo bijes općenitno svih navijača, ne samo Ferrarija. Spominjalo se da je i VN Brazila isto pod upitnikom, dakle već dvije legendarne staze pod upitnikom!!! Monza je nešto posebno, hram brzine i atmosfere kakvu samo Tifosi mogu napraviti. Zamijeniti ju sa još nekom tamo arapskom ili azijskom uličnom stazom (čije će tribine zjapiti poluprazne s par bogataša što se naslikavaju) je posljednji ćavao u lijes F1. Gubitak Monze je siguran pad gledanosti vjerojatno i zbog same frustracije jer nam je već svima pun k*rac. Nema te zamjene koja će nadoknaditi Monzu, nema, senilni idiote.


    0
    0

    0
  2. Honda
    zekohonda Donator Prikaži

    prvo je prijetio monzi da će je zamijenit imolom ili mugellom, sad je još zaoštrio retoriku, očito su pregovori u završnoj fazi i ne ide sve po planu. mislim ono, las vegas, oklen je las vegas izvuko…iz pm!
    sve već viđeno na silverstoneu, nažalost.
    ko što rekoh na gp 1:
    umri više!


    0
    0

    0
  3. Mercedes
    hrcfaca Prikaži

    Kao što več sam rekao Monzu se ne smije izbaciti, jer jednostavno to je jedna od onih staza koja bi morala biti zaštićčena. A što se tiće toga da će i dalje biti Formule 1 bez V.N. Italije. Da hoće samo je pitanje nakon što još uništiš koju dobru stazu tko će više htjeti gledati tu Formulu i čudit ćeš se kako su ti tribine prazne. Pa očito si se POSVAĐAO S MOZGOM jer ja nemam drugog objašnjenja.


    0
    0

    0
  4. Blue Flag
    Viper Prikaži

    A Pirellija mi, izdržat ćemo i bez Ecclesetonea…


    0
    0

    0
  5. Ayrton Senna
    Beethoven87 Donator Prikaži

    Stvarno mi nije jasno tko tu pije, a tko plaća… Ne znam pozadinu, politiku, interese i tko tu koga j..e, ali diranje (micanje) VN Italije bi bilo drasticno mijenjanje DNK-a Formule1…
    Sta je slijedece, VN Britanije- kolijevka sporta? To bi volio vidjeti, dar-mar koji bi nastao…


    0
    0

    0
  6. Kimi Raikkonen 7
    Ciki-F1 Pretplatnik Prikaži

    Neću glasati jer nije pitanje na mjestu, ima ona “nitko nije na zamjenjiv” ili “koga nema bez toga se može”
    Hoće li to još malo odbiti F1 fanove, hoće i to osjetno, ali F1 će nastaviti dalje.
    Bit će mi žao, ali neću zbog toga prestati pratiti f1.
    Ako je izbace, vjerovatno će je ponovno vratiti.


    0
    0

    0
  7. Wolf
    hattrick Donator Prikaži

    Izgleda da su talijanski ‘poduzednici’ naživcirali Bernija. To je kad se dva rogata nađu jedno drugom na putu. Mislim da bi Talijani bili najsretniji da dobiju besplatno održavanje F1 kao što je slučaj sa Monacom, no tada bi se ustali na noge Britanci. Kako god završilo, drago mi je da je netko pokazao zube tim mafijašima sa Sardinije.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.