Alonso nosi povez na koljenu nakon nesreće u Australiji

Izdvojeno

Luka Maloić

Prije 8 godina 2 min 6 komentara

Fernando Alonso

Fernando Alonso nosio je povez na koljenu i bolnu grimasu na licu kada je u ponedjeljak na njega naletio korespodent “Blicka”  tijekom šetnje na plaži u Melbourneu.

“Loše sam spavao i osjećam bolove u rebrima”, rekao je Španjolac, koji je pretrpio teški sudar na VN Australije.

Cijeli F1 svijet je odahnuo kada je potvrđeno da je Alonso dobro i kada su se, još jednom, F1 bolidi dokazali kao izuzetno sigurna vozila. Novinar Blicka ga je upitao bi li “halo” zaštita, koja bi mogla postati obvezna od 2017. godine, onemogućila tako brzi izlazak iz bolida?

“To je interesantno pitanje koje treba dobro razmotriti.”, rekao je Alonso.

Ali, Alonsov momčadski kolega Jenson Button rekao je u nedjelju da “halo” koncept ne bi otežao izlazak dvostrukom svjetskom prvaku.

“Ljudi govore o požaru kao o argumentu protiv halo koncepta, ali koliko ste ozbiljnih požara u F1 vidjeli proteklih godina? Ok, u nesreći poput ove Fernandove trebalo bi mu malo više da izađe van, ali najvažnija stvar je da je Alonso u redu i da je puno veća opasnost od udarca u vozačevu glavu. Ostale diskusije su prilično irelevantne”, zaključio je Britanac.


Odgovor

6 komentara

  1. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Forza nando


    0
    0

    0
  2. mika Prikaži

    Formulu 1 bi trebalo zabraniti jer je to preopasan sport :))).


    0
    0

    0
  3. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Mozda je kriv mozda ne, mozda je najbolji a mozda ne,mozda je star a mozda ne…tesko je znati sve to,tesko je spavati sanjajuci stare dane a onda se probuditi i oogledati u mobitel i vidjeti datum.Tesko je meni gledati kako moj idol bjezi preda smrcu vec drugi put i evo sad ravno 13 mjeseci.Sanjam o tom trecem naslovu i gledam kako se oporavlja jos od onog u 2015 kad eto hladan tus….bum crash i opet ode samouvjerenost i mali majusni tracak starog mozga.Taj je mozak bio mlad i agresivan te spreman na sve a eto u 18 krugu vn australije 2016 vraca svoj apsolutizam novi mozak koji u nekom tom Alonsovom svijetu kaze vozi jos malo uzmi novac i umirovi se, ali srce urla i vice ostani dok te godine ne izdaju i bori se do abu dhabija one tuzne godine.Sjecam se ja starih godina i silnih pobjeda al eto to nesto u covjeku nalaze da jedan los tren izbrise ono sve dobro.Nadam se 3 naslovuali hmm sada bih vjerujte mi dao sve da stane na onu glavnu stepenicu i sa suzama radosnicama u ocima.Gledam facu nakon utrke u brazilu 2012 zbog koje sam skoro zaplakao ali danas je to super naspram ove face.Neki ga ne vole, neki ga naprosto mrze ali ja znam sto ja mislim o njemu.Znam da nije legenda Senna ili veliki Schumi i Prost niti da je Lauda jer je on Alonso,ime u mome srcu kao sto je kod vas.to npr Vettel.Neka srce pobjedi neka ostane i neki mogu ga blatit i sve lose pricat o njemu alk moje misljenje je moje,zakopano i zacementirano.Tesko da cu s ovim komentarom ista postici ali da mogu sve bih ucinio da pobjedi barem jos jednom bez obzira sto ce njegov potpis ostati u F1 zauvijek :)


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.