Boullier: Novi McLaren je već sada bolji

Izdvojeno

David Vidović

Prije 8 godina 2 min 3 komentara

Jenson Button, McLaren

Jenson Button, McLaren

Šef momčadi McLarena, Eric Boullier potvrdio je da su u McLarenu zadovoljni kako je prvi dan predsezonskih testiranja protekao, te da novi bolid MP4-31 pokazuje potencijal. Jenson Button je imao zadatak da prvi isproba bolid na stazi,te iako su naišli na nekoliko poteškoća, do kraja dana Button je odvezao čak 84 kruga. Eric je i komentirao napredak McLarena, ali se držao na distanci kada su ga novinari upitali za očekivanja i potencijal novog bolida, kao i dok je pričao o Hondinom dijelu posla.

“Sve brojke koje smo pronašli u podacima bolida su upravo ono što smo i očekivali. Tako da, ako bazirate posao koji ste obavili preko zime na očekivanjima i predviđanjima, ovo je dobar znak. To naravno znači da smo iskoristili naše alate na pravi način i da je bolid već bolji nego prošle sezone. Ali neću reći što zbilja očekujem od ovog bolida, jer se onda ta izjava može preuveličati.Niti mi ne znamo što su drugi radili preko zime, tako da ćemo vidjeti.

“Ako želimo rezultate, moramo upregnuti sve naše ljudi i mašine. Ja sam zadužen za šasiju, vozače i slične stvari, i što se toga dijela posla tiče, pokušavamo ispuniti sve zadane ciljeve. Što se motora tiče, morate pitati Hondu. Ali nećemo pobijediti prije nego što imamo najbolje vozače, najbolju šasiju i najbolji motor. Mislim da je bilo dobrih unaprjeđenja na motoru ove zime, očito je da su krenuli pravim putem, i ispravili su probleme koji su nam prošle sezone bili boljka, tako da je za sada dobro.”


Odgovor

3 komentara

  1. Fernando Alonso 14
    alonso5 Donator Prikaži

    Samo naprijed :thumbs:


    0
    0

    0
  2. Fernando Alonso 14
    AlonsoForever Prikaži

    Svaka čast. Sve imate najbolje sem,još,hajmo reći BRZINE MOTORA,ali i to ćemo vidjeti u sezoni pa ću moći komentarisati,umal 400 kilometara za prvi dan! Zaista impresivno! Prošle godine u ovo doba,prvi dan, svega 6 krugova, 20-ak kilometara i mnoooštvo pregrijavanja,a sad ni P od pregrijavanja. Odličan posao Japanci! :-D


    0
    0

    0
  3. Luka Maloić Prikaži

    Manje price a vise rada!
    Svima nama, McLarenovcima, je dosta uzaludnih obecanja…

    Neka sute, voze i napreduju polako pa ce svaki dobar rezultat navijaci prepoznati i pozdraviti.

    Prosle godine su naucili, nadam se, koliko kostaju glupe, preuvelicane i hvalisave izjave bez pokrica.


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.