Kad će momčadi otkriti nove bolide?

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 2 min 2 komentara

Mercedes 2015.

Mercedes 2015.

Iako smo možda u nedavnoj prošlosti još navikli gledati glamurozna predstavljanja bolida za predstojeću sezonu – u zadnje vrijeme toga je sve manje i manje. Ekipe se uglavnom odlučuju za skromna predstavljanja za medije netom prije prvih testova.

2016. godina još je jedan primjer. Neke momčadi su najavile konkretan datum, ali većina ipak čeka testiranje u Barceloni.

Mercedes

Aktualni prvaci nisu potvrdili kad ćemo vidjeti novu srebrnu strijelu. Ako se možemo voditi po proteklim godinama – to će se dogoditi na prvom danu testiranja – 22. veljače.

Ferrari

Ferrari također nije potvrdio, a nagađa se o 20. ili 21. veljače, što je dan ili dva prije testiranja. Predstavljanje ćemo moći pratiti preko njihove web stranice i društvenih mreža.

Red Bull

17. veljače će Red Bull otkriti novi vizualni identitet, ali tada nećemo vidjeti i novi bolid. Najvjerojatnije se radi o 22. veljače.

Williams

Williams je potvrdio da neće biti službenog predstavljanja bolida FW38, dakle, prvo testiranje.

McLaren

McLaren-Honda je prva momčad koja je dala definitivni datum, i to 21. veljače. Navjerojatnije se radi o online predstavljanju.

Sauber

Sauber će na prvom testu imati stari bolid, ali s vizualnim identitetom za 2016. godinu. Novi C35 ćemo vidjeti tek na drugom testu u Barceloni. Prema tome – 1. ožujka.

Renault

Od Renaulta još očekujemo da nam otkriju neke stvari, a između ostalog ne znamo ni u kojim će bojama nastupati. Planirano je da će neki od detalja biti otkriveni 3. veljače u Parizu, a ne zna se uključuje li to i novi bolid.

Force India

Novi bolid je prošao crash testove, ali više informacija od toga još nemamo. No, očekuje se kako bi uskoro moglo doći službeno priopćenje iz ekipe. Vrijedi se sjetiti prošle godine kada su prvi otkrili vizualni identitet, ali s bolidom nisu izlazili u javnost do prvog testa.

Haas

Haas će biti orktiven 22. veljače – prvog dana testiranja.

Manor, Toro Rosso

O ove dvije ekipe još nema nikakvih informacija.


Odgovor

2 komentara

  1. Maurizio Arrivabene
    Kuštelaar Prikaži

    Sta je vizualni identitet? Boje, sponzori i to?


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.