Button: Prerano su pustili Bottasa

Vijesti

David Vidović

Prije 8 godina 2 min 11 komentara

Jenson Button
Jenson Button je današnju utrku završio na 12. mjestu, što je natprosječno za ovu sezonu, iako je imao incident u boksu kada se Valtteri Bottas zabio u stražnji dio njegovog McLarena. Button je tek ulazio u boks na promjenu guma dok je bolid Bottasa bio spreman za izlazak na stazu, pa su ga mehaničari pustili iz boksa. U tom trenutku naišao je Button koji je skretao ka svojoj garaži, koja je od Williamsove udaljena dvije garaže. Došlo je do kontakta i Jenson je prošao s malim oštećenjem stražnjeg dijela bolida, dok je Bottas odvezao cijeli krug bez pola prednjeg krila. Jenson kaže kako je vidio da Bottasa puštaju prerano i da se već pripremio za veći incident.

“Očito je da su Bottasa pustili prerano. Znao sam da će doći do toga, jer sam vidio da je u boksu bio nešto duže vremena, dva bolida ispred mene su prošla pored njega, i kada sam skrenuo ka svojoj garaži, vidio sam kako se približava mom bolidu. Pokušao sam se sklonuti s puta, ali nije moja greška. Mehaničari su mogli nastradati, mogao sam do svog boksa doći vrteći se, ali srećom nisam.”


Odgovor

11 komentara

  1. Mclaren
    raca Prikaži

    Predpostavljam da u propozicijama nema kazne za idiotarije u boxu, glavno da su izmislili sulude kazne prilikom promjene motora, mjenjača, retrovizora i ko zna još koje-čega


    0
    0

    0
  2. Marros Prikaži

    Raca, a ja bi bio Frank. Sjedio bih odozada i promatrao situaciju. Claire ne mogu da budem. Nisam dovoljno lijep.


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.