Rosberg: Želio sam se koncentrirati

Izdvojeno

David Vidović

Prije 8 godina 2 min 3 komentara

Nico Rosberg, Mercedes

Nico Rosberg, Mercedes

Nico Rosberg je konačno preuzeo inicijativu i uspio pobijediti Hamiltona, te se nakon čak 8 utrka pauze ponovo popeo na najvišu stepenicu postolja. Rosberg je od početka utrke kontrolirao tempo i nije dozvolio Hamiltonu da mu se približi. Na pitanje kako je očaran atmosferom na postolju, Nico je pohvalio Meksikance.

“Najbolje postolje ove sezone, možda čak i moje karijere. Toliko puno energije koju je stvarao cijeli stadion, osjećao sam se kao rock zvijezda.”

Na pitanje novinara zašto je tražio od momčadi da ga ne informira o prednosti nad Lewisom, Nico je rekao da se jednostavno želio koncentrirati.

“Rekao sam im da mi ne govore brojeve jer mogu vidjeti Lewisa, ne trebaju mi govoriti gdje je on kada ga mogu vidjeti. Samo sam se pokušavao što više koncentrirati na utrku, a takve stvari mi nisu niti važne, jer sam ja bio u vodstvu i ja sam kontrolirao utrku, kada god se približio, ja bih malo ubrzao i ponovo stvorio prednost.”

A kada ga je novinar podsjetio na Hamiltonove komentare prije utrke, da ga mogu pobijediti samo kada on napravi greške, Nico je sa slatkim osmjehom na licu odgovorio:

“Upravo takvi komentari čine ovu pobjedu još slađom.”


Odgovor

3 komentara

  1. cezar Prikaži

    Ti mu dodjes kao novi Masa ili Barikelo .Cutis i vozis kad te puste pobedis .
    Hulkenberg je za tebe klasa


    0
    0

    0
  2. moto66 Prikaži

    …uz dotične druge violine ferrarija ja bi još dodao i Webber-a,mada šteta za svu četvoricu jer su po meni odlični likovi i vrhunski vozači.
    Samo što moraš biti vrhunski vozač da bi uopće dospio u F1 cirkus,a za prvaka (pogotovo višestrukog) su potrebni još neki sastojci koje spomenuti očito nemaju…


    0
    0

    0
  3. Lewis Hamilton 44
    rizla Prikaži

    Dobio bitku, a izgubio rat..


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.