Nered u Manoru, Booth i Lowdon napuštaju momčad?

Vijesti

David Vidović

Prije 8 godina 2 min 5 komentara

Manor Marussia

Dva glavna igrača Manora, šef momčadi John Booth i sportski direktor Graeme Lowdon napuštaju momčad na kraju ove godine! Booth i Lowdon su u momčadi od samog početka, još od 2009., kada su sudjelovali u osnivanju tima. Vjeruje se da su prisiljeni napustiti momčad zbog nesuglasica s vlasnikom i čovjekom koji je financijskom pomoći oživio Manor početkom ove sezone, Stephenom Fitzpatrickom zbog različitih vizija o budućnosti momčadi.

Fitzpatrick je u veljači ove godine spasio Marussiju i izvukao momčad iz administracije. Svo vrijeme za momčad su se borili Booth i Lowdon, nisu napuštali svoje položaje, i na kraju su se izborili za svoje mjesto u garažama. Manor je sklopio ugovor s Ferrarijem da koristi njihove pogonske jedinice od prošle sezone, u bolidu koji nije bio razvijan, već samo nadograđen na prošlosezonski bolid da bi odgovarao pravilima. Nekoliko mjeseci kasnije, momčad ima osiguran Mercedesov motor, suradnju s Williamsom i svijetlu budućnost, u kojoj nažalost neće sudjelovati Booth i Lowdon.

Kako Autosport saznaje, u vrhu momčadi se odvijaju velike svađe i afere, i gotovo je nemoguće da dođe do preokreta u priči. Također navode da, ako se situacija ne promjeni, veliki broj ostalih zaposlenika će poći putem Bootha i Lowdona i napustit će tim.


Odgovor

5 komentara

  1. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    Šteta.
    Taman kad im je na vidiku bila svjetlija budućnost, opet im se smrkava.


    0
    0

    0
  2. Gddgd Prikaži

    Raspad sistema.Dao bih se kladit da sljedece gofine ne bi bili kanta za napucavanje


    0
    0

    0
  3. Emerson Fittipaldi
    diesel Prikaži

    Držimo fige za Manor koliko god beznačajni bili, osjeća se da su na gridu. A sljedeće godine će napokon biti konkurentiji, tako da prvi put od 2010. nećemo imati fenjeraše (osim ako Haas ne napravi krš, u što sumnjam).


    0
    0

    0
  4. Sebastian Vettel
    senja Prikaži

    Nadam se da neće doći do totalnog raspada. Sad kad ih napokon očekuje ozbiljniji iskorak za sljedeću sezonu. Znam da su ova dvojica bili tu čitavo vrijeme, i učinili sve kako bi spasili ekipu. Ali ako odlaze, nadam se da neće za sobom povući dosta ljudi. Neka se ekipa konsoliduje i bez njih, dovedu koga treba i naprave taj iskorak.


    0
    0

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.