Grosjean u Haasu sljedeće sezone

Izdvojeno

David Vidović

Prije 9 godina 1 min 3 komentara

Romain Grosjean

Kako saznaje Autosport koji rijetko kada griješi – Romain Grosjean je već postigao dogovor s Haasom za sljedeću sezonu i Francuz će se ove zime preseliti u potpuno novu momčad u Formuli 1. Haas je najavio objavu vozačke postave u utorak u njihovoj bazi u Kannapolisu.

Grosjean je već neko vrijeme nezadovoljan Renaultom i velikim financijskim problemima Lotusa, pa se očekivalo da Francuz promjeni momčad. Haas je u uskoj vezi s Ferrarijem i već neko vrijeme aktivno surađuju, te se vjeruje da bi od samog početka Haas mogao biti u sredini poretka i boriti se s momčadima poput Saubera, Force Indije i Toro Rossa.

Ovaj potez Grosjeana također mu otvara vrata ka Ferrariju u 2017. Raikkonen će se zadržati još jednu godinu, a sljedeće zime se očekuje njegovo povlačenje iz Formule 1, što ostavlja prazno mjesto u Ferrariju, na koje cilja nekoliko vozača uključujući i Grosjeana, ali sigurno je da će Francuz imati velike šanse uzeći u obzir suradnju Haasa i Ferrarija.


Odgovor

3 komentara

  1. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Po meni logičan i dobar potez Francuza. Lotus živi od Maldonada, vrlo teška financijska situacija, loš bolid…Haas bi mogao biti sasvim solidna ekipa, a vrata u Ferrariju 2017. bi mu trebala biti širom otvorena….zaslužuje to mjesto, jako dobar vozač.


    0
    0

    0
  2. Mclaren
    raca Prikaži

    Mogla bi to bit dobra godina za Groznog. Stabilna situacija, barem solidan bolidić, a on sam dobar vozač, daju mu priliku da vozi bez stresa i opterečenja


    0
    0

    0
  3. Marros Prikaži

    Pa, dobro, ajde. Nema baš nekakav izbor. Šteta, jer dobar je vozač. Problem je samo u tome što se Grosjean nalazi u fazi karijere gdje ne bi trebao da se nalazi u takvoj situaciji nego u bolidu gdje bi se realno trebao boriti za vrhunske rezultate.


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.