Vettel: Presretan sam, danas se sve poklopilo

Vijesti

David Vidović

Prije 9 godina 2 min 1 komentara

Sebastian Vettel, Ferrari

Sebastian Vettel, Ferrari

Sebastian Vettel osvojio je pole poziciju za sutrašnju VN Singapura, i to s krugom pola sekunde bržim od najbližeg konkurenta, Ricciarda u Red Bullu. Vettelu je ovo prvi pole još od Brazila 2013. godine, a Ferrariju najbolja startna pozicija od VN Njemačke 2012. Sebastian je poslije kvalifikacija bio presretan:

“Nevjerojatno, znam da je tek subota i da najveći dio posla dolazi tek sutra, ali sam zbilja sretan. Uživao sam kada sam čuo da smo uspjeli, osjećao sam se jako dobro u bolidu još od jutros, bolid je bio fantastičan i čak je postao bolji tijekom kvalifikacija. Mislim da smo danas izvukli sve iz bolida, pomalo smo iznenađeni s prednosti koju imamo. Danas se sve poklopilo kako je trebalo, na kraju kvalifikacija sam odvezao gotovo savršen krug, jako sam sretan svim krugovima danas, ali posebno ovim zadnjim.

“Krug u Singapuru je jako dug tako da je lako otići preširoko ili pogriješiti na kočenju, ali na kraju se sve stopilo u jedan sjajan krug sve do linije cilja. Jako sam sretan, ovo nas stavlja u odličnu poziciju za sutra, ali kao što sam rekao tek je subota i sutra je utrka, siguran sam da će Mercedesi biti brzi, kao i Red Bull, tako da nas čeka težak posao.”


Odgovor

1 komentar

  1. Kush Prikaži

    Iskreno sretan i oduševljen postignutim (vidno), a opet priseban i realan odn. korektan do kraja.
    Seb is a true Gent (& Champ)!
    :thumbs:


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.