Bottas: Bolid je bio savršen

Izdvojeno

David Vidović

Prije 9 godina 1 min 0 komentara

1425211720

Valtteri Bottas se kvalificirao na treće mjesto za VN Belgije, jako dobrim krugom na samom kraju kvalifikacija. Bio je brži svega 24 tisućinke od Grosjeana, koji je odvozio četvrto najbolje vrijeme, ali je dobio kaznu od 5 mjesta na gridu zbog promjene mjenjača. Bottas, koji je preokrenuo vikend za Williams i ukrao mjesto koje su mnogi predviđali za nekoga iz Red Bulla ili Ferrarija, nakon uspješnih kvalifikacija je izjavio da je bolid bio savršen, te da je zadovoljan što je uspio odvesti čist krug bez greški.

“Lijepo je ponovo biti u top 3 u kvalifikacijama, koje su bile jako dobre za nas. Znali smo tijekom treninga da možemo postići mnogo kada posložimo sve dijelove i napadnemo bolji rezultat. Uspjeli smo pronaći savršen balans bolida, i podešavanja su bila jako dobra, nismo trebali mijenjati ništa tijekom kvalifikacija i bolid je pružao dobar osjećaj. U Q3 sve se svelo na mene, pokušao sam odvesti svaki zavoj najbolje što mogu, što nije lako na ovakvoj stazi, ali imao sam dva jako dobra kruga na kraju kvalifikacija što je bilo dovoljno za treće mjesto.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.