Vettel: Sutra će biti jako teško

Vijesti

David Vidović

Prije 9 godina 2 min 0 komentara

Sebastian Vettel, Ferrari

Sebastian Vettel, Ferrari

Sebastian Vettel imao je razočaravajuće kvalifikacije te je postavio tek šesto najbolje vrijeme, stoga će startati iza momčadskog kolege Kimija Raikkonena. Vettel je čak bio pod pritiskom Kvjata, ali je na kraju uspio izbjeći ono najgore i ipak će startati ispred Red Bullovog vozača. Tijekom zadnje kvalifikacijske runde, Vettel je imao jedan jako opasan trenutak kada je zajedno s Massom na izlazu iz Becketts zavoja naletio na spor Mercedes Nice Rosberga, koji je vozio jako blizu trkaće linije. Srećom oba vozača su reagirala na vrijeme, iako je Vettel u jednom trenutku bio jako blizu stražnjeg krila Williamsa.

“Zbilja nevjerojatno, nemam pojma što su njih dvojica izvodili, srećom bilo je mjesta između mene i Williamsa pa sam zakočio. Gledao sam podešavanja na volanu, i kada sam podignuo, glavu zbilja me iznenadilo. Bilo je blizu ali na kraju se srećom ništa nije dogodilo. To se dogodilo tijekom mog kruga zagrijavanja tako da nemam velikih problema oko toga.”

Vettel je pred novinarima bio vidno razočaran, ali je i dalje optimističan pred utrku, iako neće startati s planirane pozicije.

“Nije bilo baš savršeno, ali vidjet ćemo sutra. Williamse je jako teško obići u utrci, tako da ćemo imati dosta posla. Naš tempo u trci bi trebao biti dobar, ali što se tiče taktike, mislim da će biti jako teško odvesti utrku s jednim zaustavljanjem.”

“Zaključak je da sam napravio grešku u posljednjem krugu kvalifikacija, i da će sutra biti jako teško.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.