Hamilton: Fantastičan osjećaj

Vijesti

David Vidović

Prije 9 godina 2 min 0 komentara

Lewis Hamilton, Mercedes

Lewis Hamilton, Mercedes

Lewis Hamilton postavio je najbrže vrijeme u današnjim kvalifikacijama za VN Velike Britanije, i tako sebi osigurao prvu startnu poziciju i čist pogled ka prvom zavoju sutra na startu. Lewis je u zadnjoj kvalifikacijskoj rundi postavio samo jedan brzi krug, tijekom prvog od dva izlaska na stazu. U zadnjim sekundama kvalifikacija odlučio je vratiti se u boks jer je bio nezadovoljan tim krugom, što je dalo Rosbergu šansu da možda iskoristi grešku momčadskog kolege i domogne se pole pozicije na sličan način kao i prošle sezone. Ali Nijemac nije imao dovoljno brzine da zaprijeti Lewisu koji je pole osvojio s nešto više od desetinke prednosti nad Rosbergom.

“Fantastičan je osjećaj osvojiti pole poziciju na svom domaćem tlu, pred svojim navijačima. Kada pogledam na tribine shvatim koliko je ljudi došlo ovaj vikenda, i oni me stvarno motiviraju cijelo vrijeme, tako da je stvarno posebno kada osvojite pole. Ovo mi do sada baš i nije bio najlakši vikend, nismo uspijevali da pronađemo prava podešavanja i balans bolida, pa sam tijekom kvalifikacija napravio neke izmjene na bolidu. Te izmjene nisu uveliko utjecale na kvalifikacijski krug, ali vjerujem da će napraviti određenu razliku sutra u utrci. Zbilja sam sretan, kada sam prošao u Q3 znao sam da mogu ovo uraditi i pokušavao sam se motivirati da sastavim jedan dobar krug”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.