Hamilton: Izgubio sam utrku na startu

Vijesti

David Vidović

Prije 9 godina 1 min 1 komentara

Lewis Hamilton, Mercedes

Lewis Hamilton, Mercedes

Lewis Hamilton startao je s pole pozicije, ali nakon lošeg starta izgubio je vodstvo u prvom zavoju i ostatak utrke proveo iza momčadskog kolege Rosberga koji je sigurno kontrolirao utrku. Britančeve šanse za pobjedu su u potpunosti nestale kada je dobio kaznu od 5 sekundi zbog prelaženja bijele crte na izlazu iz bokseva.

“Nico je jednostavno bio brži. Bio je brži od mene na obje komponente guma, odradio je sjajan posao. Utrku sam izgubio na startu. Pustio sam kvačilo i nisam dobio start koji sam želio, to mi se događa od Barcelone. Na utrkama prije nje sam imao odlične startove, no sada nešto nije dobro. Šteta.”


Odgovor

1 komentar

  1. Kush Prikaži

    Ima ona: “tko prizna pola mu se prašta”, a 18 bodova je i puno više od 25/2, hehe! šalu na stranu, to sa startom je vjerojatno rezultat nadogradnji u softverskom dijelu, ako je od Barce tako, samo me čudi da tako bogat i matikulozan tim, koji ima i vremena i resursa da ispegla svaki detalj – kao što je promjenom postavki difa omogućio luji puno smireniji bolid i samim tim, (i piruetom s njegove strane) siguran pole – nije na to obratio pozornost i složio softver na “start gumbu” po njegovim preferencijama, biće da im je to zaboravio spomenuti, ili je to ipak pripisivao svojem vremenu reakcije, kako god bilo, ne sumnjam da će se sada kada je to rekao i javno, definitivno netko koga ne vidimo na pitwallu, ali radi svoj posao na tastaturi sigurno dobro, pozabaviti time, a pošto su sada doma na otoku, moći će u simu isprobati X verzija, valjda će se nakon toga odužiti čovjeku nekim lancem od bar 4-5 unci, hehe!
    (nekako mi je lakše u zadnje vrijeme bacati na šalu komentare, koliko je god moguće i koji god nude priliku – da me nebi krivo shvatili – nemam ništa osobno protiv nikoga od vozača, idem sad vidjet što su napisali o kimiju i ferdi, pa.. :cool: )
    pis!


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.