Autosport: Wehrlein je glavni kandidat za mjesto u Sauberu

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 2 min 3 komentara

Felipe Nasr, Pascal Wehrlein

Autosport smatra da je Pascal Wehrlein trenutno glavni kandidat za mjesto u Sauberu, unatoč tome što im je Felipe Nasr u prošloj utrci donio jedine bodove ove sezone, te bodove koji će im vjerojatno donijeti 20 milijuna dolara od FOM-a. Švicarska ekipa jučer je potvrdila Marcusa Ericssona za sljedeću godinu, što će mu biti treća sezona u ekipi. S druge strane, Felipe Nasr ipak nije potvrđen, prvenstveno zbog problema s njegovim glavnim sponzorom, Banco do Brasil, koji odugovlači s pregovorima.

Neke glasine govore o tome da su se Toto Wolff i Monsiha Kaltenborn sastali tijekom vikenda u Brazilu, gdje su razgovarali o budućnosti Pascala Wehrleina, koji je prilično nezadovoljan Force Indijinom odlukom da uposli njegovog timskog kolegu Estebana Ocona za 2017. godinu.

Treći kandidat za mjesto u Sauberu je bivši Manorov vozač, Rio Haryanto. Nekoliko azijskih kompanija pristalo je biti sponzor Indonezijcu, pa su njegove šanse naglo porasle, a prema zadnjim informacijama je čak ispred Nasra na listi vozača. Prema tome, lista bi, prema prioritetima, izgleda ovako: Wehrlein, Haryanto, Nasr i Gutierrez. Meksikanca se nekoliko puta povezivalo sa Sauberom, no vjeruje se da su prepreka u pregovorima prilično narušeni odnosi prilikom prekida suradnje krajem 2014.


Odgovor

3 komentara

  1. F1puls
    Krstas Donator Prikaži

    Na kraju ulece Maldonado i rasciscuje guzvu…


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.