Ocon: Osjećam se spremno za Force Indiju

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 2 min 26 komentara

Esteban Ocon

Esteban Ocon potpisao je pretprošli tjedan za Force Indiju, te će tako nakon samo četiri mjeseca promijeniti okruženje te doći u konkurentiju i veću momčad. Francuz je nakon ljetne stanke počeo nastupati za Manor, a mjesto je uzeo Riu Haryantu, koji više nije imao novca da plaća svoje trkaće mjesto. Ocon u svojoj novoj izjavi kaže da je spreman za izazov velike momčadi, te jedva čeka da započne surađivati s ekipom za koju je već nekoliko puta vozio na testiranjima.

“Mislim da vjeruju u mene”, kaže Ocon. “Želimo zajedno postići velike stvari, a oni su željeli snažnog vozača koji bi zamijenio Nicu Hulkenberga. To je težak zadatak, ali dat ću sve od sebe da ga zamjenim na najbolji mogući način. Što me momčad bude pitala, to ću napraviti, čak i više. Bit ću u tvornici i radit ću u simulatoru. Već smo razgovarali i složili se oko toga da bez napornog rada neće biti ni rezultata. Što se tiče iskustva, vozim bolide Formule 1 od 2014. godine i stalno se vrtim po paddocku, stoga se osjećam spremnim za ovu priliku.”

Osvrnuo se i na ponudu Renaulta, gdje je na kraju Jolyon Palmer ipak izborio svoje mjesto.

“Bila je opcija i za Renault i za Force Indiju, pa sam čekao da se situacija rješi. Ispalo je ovako, ne znam točno kako, ali sam tako učinio.”


Odgovor

26 komentara

  1. dodi-napalm Prikaži

    je…i ja se osjecam spremno.balavac


    0
    0

    0
    • F1puls
      Krstas Donator Prikaži

      Molim te objasni cemu to balavac?
      Razlog?

      Mogu da objasne i ova tvoja 2 drugara sto su ti lajkovali komentar.


      0
      0

      0
    • avalon Prikaži

      naravno da je ocon balavac sa 20 dok to npr max nije jer je max u F 1 nastupaija sa nepunih 17 , 5 godina . 2,5 god mlađi od estebana ali je holanđanin bija 100 % spreman za razliku od francuza . osim toga max se već dokaza zar ne ? samo jedna stvar tu je*e šojke … balavac ocon je 2014. ( sezonu prije nego je max “uletija” u F 1 / TR ) u F 3 pobjedija maxa ,osvojia titulu , max je zaršija 3. esteban ima i titulu i iz GP 3 , a koliko titula je “zreli” max osvojia prije dolaska u F 1 ? i u izjavama su potpuna suprotnost …. “nebalavac” max se skoro od samog dolaska počeja kur*it dok je balavac esteban jako objektivan , umjeren i odmjeren u izjavama pa se pitam ko je od ovog dvojca zapravo balavac dovoljno mi je bilo pročitat neke izjave estebana … “On je imao potencijal, i iskreno, zaslužio je. Max je jako brz i nisam iznenađen što mu tako dobro ide.” priznaje i da je max bija brži u trkama , a on u Q te da je max uvik agresivan , a on samo kad misli d a takav treba bit te da se na stazi ne poštuju , a van staze … MOŽDA . sve u svemu čini mi se jako iskren , trezven , a talent je pobjedom nad maxom u F 3 i titulom u GP 3 već donekle pokaza/dokaza . osim toga ka šta piše Blackhawk FI je “testirala” i njega i jako talentiranog , dobrog wehrlinea i …. odabrali su ocona . možda i to nešto govori ? ;) jer ocon je posli samo nekoliko trka počeja jako dobro parirat “iskusnijem” pascalu .


      0
      0

      0
  2. Nando
    Matek14 Prikaži

    drago mi je da će ocon dobiti priliku za neku veću momčad od manora, al s druge strane ne kužim kako on može nakon pola sezone u f1 završit u force indiji, a wehrlein koji je ostvario 2. bod u povijesti za manor/marussiju i vozi izvrsno cijelu sezonu (i u kvalifikacijama i u utrkama) ostaje u toj kanti od manora još (minimalno) jednu sezonu.. baš nepravedno


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.