Eddie Jordan otkrio neka vozačka mjesta za 2017.

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 2 min 5 komentara

Renault, Sauber, Manor

Eddie Jordan poznat je kao vrlo dobro informiran čovjek po pitanju vozačkih postava za nadolazeću sezonu. Irac je tako posljednjih godina pogodio gotovo sve vozačke transfere koje je spomenuo, a sada je iznio neke poveznice koje nisu bile očite, ili se do sada nisu spominjale.

“Ocon u Force Indiju, Felipe Nasr u Renault i Esteban Gutierrez u Sauber”, kratko je rekao Jordan.

Ocon u Force Indiji bio je poznata opcija već neko vrijeme, no Nasr u Renaultu i Gutierrez u Sauberu nisu bile očekivane novosti. Renault je lovio dosta vozača, ponajviše Carlosa Sainza, no Red Bull je blokirao sve kako bi zaštitili Španjolca. Kako stvari stoje, niti dovođenje Bottasa nije bilo uspješno, pa se ekipa prebacuje dalje, jer je prilično očito da ostanak Palmera ili Magnussena više nije opcija.

Dolaskom Gutierreza u Sauber popunila bi se rupa koja bi nastala od Nasrovog odlaska, no onda bi mjesto u Haasu ostalo prazno. Prema zadnjim spekulacijama, to mjesto bi mogao uzeti Kevin Magnussen, što znači da bi iz cijele priče mogao izvisiti Jolyon Palmer. No, možda postoji nada da Britanac ode u Manor, budući da sa sobom nosi 16 milijuna dolara. Kako će Manor vrlo vjerojatno ostati bez barem jednog vozača, ovaj transfer se čini lako ostvariv.


Odgovor

5 komentara

  1. Blanchimont Prikaži

    Ova njegova prognoza zvuči malo neobično, ali čovjek je prvi javno rekao da Lewis ide u Mercedes dok se svima nama to činilo suludo, pa eto… Inače mislim da su ovdje svi u dobitku osim Saubera jer je Gutierrez najzreliji za odlazak, ili eventualno mjesto test vozača.


    0
    0

    0
    • Kush Prikaži

      on je jedan od rijetkih koji obično sve točno pogodi, to znači da ne pogađa, već saznaje stvari na izvoru – anyway, drago mi što Kevin ide u Haas po toj nekoj računici!


      0
      0

      0
  2. mcl Prikaži

    OVDE mi jedino nema logike Nasr sta ce on Renaultu po meni je Magnusen bolje resenje.Jedino ako i Renault trazi vozaca koji nosi sponzore.


    0
    0

    0
  3. Ross Brawn
    Tuzlaensis Prikaži

    Jolyon je predobar vozač da završi u Manoru ili potpuno van F1..


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.