VN Australije
1
1
1
dana,
0
3
sati,
0
9
minuta,
3
9
sekunda

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Odabrali ste: Najbolji vozač na VN Meksika bio je Sebastian Vettel!

U anketi za najboljeg vozača za VN Meksika ocijenili ste da je Sebastian Vettel zaslužio tu titulu prošlog vikenda. Sa 147 glasova za i 25 protiv odnio je pobjedu ispred Nice Hulkenberga i Kimija Raikkonena.

Podsjetimo, Vettel je u kvalifikacijama ostvario 7. vrijeme, a na kraju utrke došao je do 4. mjesta. Neposredno nakon kraja zaradio je pobjedničko postolje, ali ga vrlo brzo i izgubio nakon što su suci primijenili sve kazne. Kraj utrke obilježili su njegovi dueli s Maxom Verstappenom i Danielom Ricciardom kao i bijesne poruke na team-radio.

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

6 komentara

 1. Hulk, zahvaljujući padu s pete startne pozicije na sedmo mjesto u utrci, drugi. Hvala kolege, uspjeli ste me otjerati sa ove teme

   
  • @raca, nemoj sad brijat, završio je najbolje što je mogao s tim autom, kada svi iz jačih timova završe trku bez nekog krša ili kazni na startu zbog promjena dijelova,
   nije usro start, i nije prosuo ništa bodova, objektivno nije mogao više, a objektvno je mogao završiti i puno niže ili ne završiti, ista priča kao i sa kimijem, i pravedno je da je ispred kimija – ima puno većih neobjektivnosti.

    
   • Pa jel zaslužio zato biti tako visoko? Dobro da još nije proglašen za DOTD. Di je Ericsson u toj priči?

     
   • rekoh da ima puno većih neobjektivnosti, neću ja sada slagat listu poretka i ocjena i ja sam mu dao +

     
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Tko će iduće godine voziti za Mercedes?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Top članci ovog tjedna