Ricciardo iznenađen 4. mjestom u “užasnom” bolidu

Vijesti

Ante Vetma

Prije 7 godina 2 min 0 komentara

Daniel Ricciardo, Red Bull

Daniel Ricciardo, Red Bull

Daniel Ricciardo kaže da je bio prilično ugodno iznenađen kad je vidio gdje se kvalificirao obzirom na to kakav je osjećaj imao u bolidu danas.

“Ne znam kako smo tako blizu pole positiona,” rekao je Ricciardo nakon kvalifikacija. “Mislim oko 4 desetinke ili tako nešto. Pretpostavljam da su se svi mučili. Balans mi je bio užasan.”

“Čak u zadnjem krugu nemam pojma kako sam uspio popraviti svoje vrijeme. U šestom zavoju sam bio skoro četiri desetinke sekunde sporiji od svog prošlog kruga. Bilo je jako puno posla s bolidom. Dođemo na ovako veliku nadmorsku visinu i grip jednostavno ne postoji.”

“Osim toga mislim da je 4. mjesto odlično. Ali kad vidim da je pole bio samo 4 desetinke ispred mene, toliko sam izgubio u prvom sektoru. To tako ide, pretpostavljam. Teško je bilo voziti. Nisam bio sretan balansom, ali mislim da možemo biti sretni rezultatom.”

Na kraju će Ricciardo u utrku krenuti na supersoft gumama, isto kao i Max Verstappen, dok će dva Mercedesa ispred njih biti na softu.

“Prije tjedan dana sam na startu prošao jednog, nadam se da ćemo sada proći obojicu. Zapravo, trebam proći trojicu jer je i Max tu također. Dugačak je pravac nakon starta, mislim da će nam to biti od koristi, makar u prvih par krugova.”

“Mislim da je to bio dobar izbor za nas. U Austinu su svi mislili da neće biti, ali smo napravili da funkcionira.”

“U redu sam za utrku, ali kvalifikacije su bile zaista čudne, zbunjujuće. Ferrari također – ako sam ja nesretan sa svojim balansom bolida onda ne znam što bi oni tek rekli.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.